Bulvár

Darabokra szedik Kulcsár Edinát mert közel fél millióért vett babakocsit

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.10 | 19:18

Mindig is szerette az ilyen különleges kinézetű dolgokat, de sokszor nem merte bevállalni, viszont G.w.M feltölti őt magabiztossággal, ezért már nem fél.

Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M kapcsolatuk tavaly januári kezdetétől rengeteg botrány középpontjában áll.

Forrás: TV2

Az internet megmondó embereinek nem tetszik a pár „nagyzolása”. Azon is sokan kiakadtak, hogy egyetlen év együttlét után már össze is házasodtak, közös gyermeket várnak, aki már bármelyik pillanatban megszülethet

– írja a Promotions.

A házaspár alig várja Amara érkezését: a babakocsit is beszerezték, össze is rakták. A család által csak ékszerdoboznak hívott, arany színű luxuskocsi állítólag több, mint 600 ezer forintba kerül.

Mindenből a legdrágábbat. Mintha az olcsóbb nem tudná ugyanazt, dehát ő Kulcsár Edina.

Elég nagy stílusváltáson mentél keresztül így hirtelen. Inkább le sem írom, mihez hasonlít ez a babakocsi. Az oké, hogy ízlések és pofonok, de ez a stílus nagyon távol állt tőled, Márk előtt nem láttunk ilyeneket az oldaladon…

Edina rád sem ismerni

– írták a kommentelők, és ezek még a szolidabb megnyilvánulások voltak, hiszen akadtak jóval durvább támadások is.

Egyes hozzászólásokra még Kulcsár Edina is reagált, és leírta, hogy mindig is szerette az ilyen különleges kinézetű dolgokat, de sokszor nem merte bevállalni, viszont G.w.M feltölti őt magabiztossággal, ezért már nem fél – vagyis most lehet igazán önmaga.

Azzal kapcsolatban is heves vita alakult ki a posztnál, hogy mi értelme ilyen drága babakocsit venni, mikor csak pár hónapig használják, de Kulcsár Edina elárulta, hogy az előző is nagyon sok pénzbe került, és két gyermeket kibírt, ráadásul most egy új helyen is tökéletesen teljesít.

Kulcsár Edináék csoda-babakocsiját itt lehet megnézni!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.