Sztárok

Életkori válságáról vallott Schobert Norbi – Sokat foglalkozott a halállal, volt amit másképp csinálna – interjú

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.11 | 17:43

A fitneszguru elárulta miután stroke-ot kapott átértékelte az életét.

Schobert Norbi április 16-án ünnepelte 53. születésnapját. A fitneszguru számot vetett az életével és interjút adott a tv2-nek. Ebben elmondta: nem tagadja, volt, hogy hibázott az eddigi élete során, de ma már tudja, mit kellett volna máshogyan csinálnia vagy mondania. Előfordult olyan is, hogy a halál körül forogtak a gondolatai, de miután otthon stroke-ot kapott, teljesen átértékelte az életét, és elindult benne egy életkori válság.

„Ott kezdtem gondolkodni azon, vajon vissza tudok-e jönni, vajon béna lesz-e mind a két kezem, avagy nem lesz béna, tudok-e majd újra beszélni. Elég komoly válság volt.”

-vallotta be.

Schobert Norbi számot vetett az életével születésnapján/Fotó: MTI Fotó: Kovács Attila

A fitneszgurunak akkor a családja adott erőt ahhoz, hogy fel tudjon épülni.

„Sokat foglalkoztam a halál gondolatával is, de azért nem tettem ebbe az irányba semmit, mert van egy csodás feleségem, van három nagyon szép gyerekem, és miattuk nagyon fontos volt, hogy fel tudjak újra állni”

A tv2-nek őszintén nyilatkozott a gyerekeivel való kapcsolatáról, és arról is, mennyi mindent köszönhet élete szerelmének, aki továbbra is a legfontosabb személy az életében.

Szerinte valójában nem 50 felett kezdődik a B-oldal az ember életében, hanem már 35 év után. „Ez az igazság” Ennek kapcsán azt szokta mondani, 50 felett már a B-oldal utolsó három száma szól. 24 évvel ezelőtt, az A-oldal alatt ismerte meg Rubint Rékát egy forgatás miatt, és hamar magával ragadta a személyiség.

„Igazi gyémántkövet találtam ott abban a teremben.”

-szögezte le.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló