Bulvár

Meghan Markle egy ex-pornóssal randizott, amit aztán tönkretett a fokhagyma

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.14 | 15:46
  • trendindex: 2

A randi másik szereplője, a manapság már komikus-rapperként ismert, amerikai Simon Rex mesélte el a régi sztorit.

A most 43 éves komikus-rapper Simon Rex (művészneve Dirt Nasty), aki később a Scary Movie című franchise-zal lett ismert, majd szerepelt a Baywatchban is, pályája elején komolyabban nélkülözött, ezért melegpornókban vállalt szerepet jó pénzért, hogy fizetni tudja az albérletét. Annyira jól ment neki, hogy 1997-ben állítólag még díjat is (Best Gay Solo Video) nyert vele. De ő nem pornósztár akart lenni.

2004-ben egy azóta feledésbe merült sitcom egyik részének forgatásán találkozott össze az akkor még szintén kezdő Meghan Markle-lel, akit randira hívott. Elementek vacsorázni, ami a férfi szerint egész jól alakult, egészen addig, amíg el nem kezdett nála dolgozni a fokhagyma, és egy rossz pillanatban csúnyán el is böffentette magát – egyenesen Meghan Markle orra alá. És itt nemcsak, hogy véget is ért a randi, de második felvonás sem volt. Ennek ellenére Rex csupa jót mond a színésznőről, hogy mennyire vonzó és bájos volt meg jól nevelt, és amikor újabb és újabb randiidőpontokat kért tőle telefonon, azokat is nagyon kedvesen utasította vissza.

Szerintem nem tudta, hogy korábban pornóztam,

adott választ egy égető kérdésre Simon Rex, aki egyébként később pár hónapig még Paris Hiltonnal is járt, akivel a mai napig nagyon jóban vannak.

A post shared by Silly Goose ? (@simonrex415) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló