Bulvár

Friss részletek derültek ki Lang Györgyi haláláról

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.22 | 11:18
  • trendindex: 3

A legendás Pa-Dö-Dő énekesnőjét szombat délután, álmában érte a halál, VI. kerületi otthonában, abban a lakásban, amely egyrészt menedéket jelentett számára az őt sújtó egészségügyi problémák közepette, a lakás hűen tükrözte Lang Györgyi mindig vidám énjét.

Györgyi lefeküdt aludni és nem kelt fel, álmában érte a halál

– mondta egy közeli ismerős a Blikknek.

A mindig jókedvű Lang Györgyi már fiatal korától kezdve sorra kapta az élet kegyetlen pofonjait, barátai szerint az egyre súlyosbodó egészségi állapotát is szarkasztikus humorral kezelte.

Lang Györgynél a nyolcvanas évek közepén, mindössze 28 évesen megállapították, hogy szklerózis multiplexben szenved, amely hosszú távon egy bénuláshoz vezető súlyos, gyógyíthatatlan betegség. Ám Lang Györgyit ez sem tudta megállítani.

Györgyiben annyi erő volt, mint senki másban. Hihetetlen volt, nem volt hajlandó búslakodni a betegsége miatt, ő élni szeretett. És imádta a színpadot, a szereplést, ez tartotta életben, éppen ezért a Pa-Dö-Dő tagjai eldöntötték, hogy amíg Györgyi menni akar, addig ők bizony fellépnek. Megszervezték a szállítását, mindent elkövettek, hogy mindig mindene meglegyen, sosem lehetett úgy meglátogatni őt, hogy ne lett volna éppen ott valaki nála, mindig röhögéstől volt hangos a lakás

– árulta el Lang Györgyi egyik ismerőse. Egy másikuk arról beszélt, hogy bár a sztrók megnehezítette az énekesnő mindennapjait, ám Lang Györgyi nem volt hajlandó úgy élni, mintha beteg lenne.

Az utóbbi hetekben egyre rosszabbodott az állapota, de nagyon erős volt, júniusra például koncertet terveztek, és a múlt héten még vezette is a Mariann-nal közös műsorukat a Klubrádióban

– mondta az énekesnőhöz közel álló barát. Falusi Mariann szerint ez volt a természetes.

Mindenkit megrázott a mindössze 66 esztendős énekesnő halála, aki hosszú betegség után szombaton délután aludt el örökre szerettei körében. Művészek, tévés személyiségek, politikusok búcsúznak Lang Györgyitől.

Sosem lesz ugye vége? – szívfacsaró, ahogy Falusi Mariann búcsúzik Lang Györgyitől


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló