Bulvár

Élőben omlott össze YouTuber: Én vagyok a k.rva istenverte Horváth András b.sszátok meg a k.rva anyátokat ti fa.szopók bas.dmeg

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.23 | 17:00

Egy benzinmotoros fűkaszán borult ki, majd vállalhatatlan módon kezdte gyalázni a követőit.

Handrást a YouTube-on 191 ezren követik, a 37 E követője van a Facebookon, valamint a TikTok csatornáját is több mint 37 ezer ember követi, azonban tegnap sokak szerint túlment egy határon.

A magyar YouTuber nem csupán szponzorált videókból él, hiszen egy interjújában elmondta, videóvégi támogatói vannak, akik nem a véleményét veszik meg, hanem szimplán a felületet, a megjelenést.

Elmondása szerint ez olyan, mint amikor a reggeli rádióműsorokban az időjárásjelentést megtámogatja az XY Kft., akinek csak a nevét mondják be.

Most éppen 6 ilyen támogatóm van, ők az egyik jelentős láb, akik segítenek abban, hogy ne kelljen minden hülyeséget elvállalnom szponzorációban, és teletömködnöm a videókat kéretlen reklámokkal, termékmegjelenítésekkel.

– mondta pár hónapja. Most azonban élő adásban omlott teljesen össze, mielőtt izomból ment neki a nézőinek. András 2017-óta YouTube-ozik, de előtte is blogolt, újságot írt az Apple-el kapcsolatban.

@handras kiakad, mert vidéken megy a fűkasza. Sajnos a napelemek és a tesla után nem maradt pénz hangszigetelt nyílászáókra :(( poor boy
by u/Summer_jam in talk_hunfluencers

A videó apropója az volt, hogy éppen bort akart inni és párizsis kenyeret enni, amikor a csobánkai szomszédja benzinmotoros fűkaszával vágta a füvet este 6 órától kezdve.

Tényleg basszátok meg ezt nem akarom elhinni, hogy az istenverte faszfejek este hatkor vágják a kurva gazt a kurva fűkaszával, és nincsenek tisztelettel a párizsis kenyérre és a kurva borra.

– üzente meg követőinek. Majd miután elkezdtek záporozni a negatív hozzászólások egy későbbi élő adásban mindenkit kiosztott.

És innentől a videók megtekintését és a további szövegrészleteket csak és kizárólag erős idegekkel rendelkező felnőtt olvasóknak javasoljuk!

 

@handras nagy a baj
by u/Leviakiraj in talk_hunfluencers

Nem vagyok berúgja kurvára józan vagyok basszátok meg

– kezdte el, majd pár percig a kommentelőket gyalázta.

Én vagyok a kurva istenverte Horváth András basszátok meg a kurva anyátokat ti fasszopók baszdmeg

– tette hozzá, majd kitért arra, hogy mindenki kövesse ki, akinek nem tetszik, akik csak fikázzák és beszólnak neki.

Ilyen istenverte fasszopó követőket küldött rám az ég.

Szerinte minden baj nekik, és ő csak a “fasszopó, gyökér” követőinek szeretné jobbá tenni az életét.

Most azonban ismét bejelentkezett Instagram oldalán, és megígérte, hogy az első Csobánkai lakosnak, aki felviszi neki a benzines fűrészét, annak becseréli bármilyen elektromos fűrészre, ingyen és bérmentve.

 

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló