Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

18+, Kész csoda, hogy életben maradt a halott anyjából kihasított chicagói kisbaba!

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.03 | 13:11

Gyilkosság áldozata lett a kismama, a méhéből elrabolt fiúcska hat hétig volt lélegeztető gépen.

Marlen Ochoa-Lopez élettelen testéből még április 23-án, egy gyilkosság után illegálisan metszették ki válságos állapotú magzatát, aki nem sokkal később a chicago-i Advocate Christ Medical Centerbe került. A kis Yovani Lopezt hat hétig gépek tartották életben, miután Clarisa Figueroa halálra fojtotta az édesanyját.

A hasfelmetsző nő magát adta ki a légzési nehézségekkel küzdő baba szülőjeként, amikor már muszáj volt orvosi segítséget kérnie a kisfiú számára. Május 15-én egy DNS-teszt állapította meg, hogy ki is a csecsemő igazi anyja – akkor nyomban le is tartóztatták a gyilkost. Így a kisfiú is visszakerülhetett apjához, Yovani Lopez Sr.-hoz.

Múlt hónapban úgy tűnt, hogy a csöppség nem mutat agyi funkciókat, ekkor a tragédia sújtotta család már a csodáért imádkozott. Az apuka ügyvédje aztán május 31-én jó hírrel szolgált:

Még hosszú út áll a baba előtt, de az életveszélyen már túlvan!

Lopezék máig nem értik, hogyan adhatta elő olyan sokáig Figueroa azt, hogy ő adott életet a kisfiúnak. A kórháznak azonnal jelentenie kellett volna a rendőrség felé, hogy szemmel láthatóan nem egy frissen szült anya hozta be a csecsemőt.

Miután megfojtotta Ochoa-Lopezt, Figueroa kivágta a csecsemőt annak méhéből, majd a hullát az udvari szemetes konténerbe rejtette. Az idős nő kihívta a 911-et, miszerint ő szülte meg a gyereket. Az ügyeletre kerültek, ahol állítólag történt nőgyógyászati vizsgálat is. A vért kivéve – mely nem is az övé volt – semmi nyoma nem lehetetett egy szülésnek, pláne a testén belül.


De a gyermekvédelmet sem értesítette senki.

Az arcát, karjait és lábát borító vért lemosták róla, majd a kórházban úgy járt-kelt, mint aki az édesanyja a pici fiúnak. Még egy GoFundMe támogatói számlát is nyitott a költségek fedezésére.

Egy idő után elkezdték hiányolni a kilenchónapos terhes Ochoa-Lopezt a barátai, akik csak május 7-én fordultak a rendőrséghez. A kismama Facebook-kapcsolatai nyomán jutottak el Figueroa-hoz. A Daily Mail hozzáteszi, hogy az asszony lányát és annak pasiját is letartóztatták, akik feltehetően segítették ezt a borzalmas magzatrabló projektet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.