Bulvár

Alekosz miatt kapott szaktanári intőt a tanuló, egyből nekiment a tanároknak: Mindenhol fideszeseket látnak

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.06 | 10:30

De bízik a megbotlott tanár még megmaradt józan ítélőképességében.

A valóságshow szereplő szerint mostanában sok baj van a tanárokkal. Mint hogyha a nagypolitizálás közepette megfeledkeztek volna hivatásuk lényegéről. Mindenkiben az ellenséget vélik fölfedezni. Mindenhol fideszeseket látnak.

Tudomására jutott, hogy a napokban – szaktanári figyelmeztetésben részesítettek egy tanulót, mert a földrajz témazáró dolgozata 7. megoldásához a következőket írta – Nagy Alekosz koronaherceg, testépítő, BRFK által megfigyelt, lehallgatott személy, a Karinthy gyűrű várományosa.

Kérem szépen ez a tanuló itt pusztán csak tényeket állapított meg, relevanciája tehát helytálló, ezek az adatok a nagynyilvánosság számára és előtt nem titkolt valós információk. Ezért kérem a kisdiák azonnali rehabilitálását. Ellenkező esetben ombusdmanhoz – Pintérhez fordulok.

– írta, és Alekosz szerint az ügy hiteléül, az e-naplóbeírások oldalak szolgál.

Bízik a megbotlott tanár még megmaradt józan ítélőképességében. Elmondása szerint talán most még nem késő kijavítania ezt a hibát, hogy személye, ne váljon nevetségesség gúnytárgyává a civilizált világ, Magyarország, és a kollégái előtt.

Köszönettel és Tisztelettel Nagy Alekosz – elsőtől negyedikig kitűnő tanuló, majd négyes, hármas, kettes, nyolcadikban félévkor számtanból és nyelvtanból bukott, mára pedig könyvetíró vármegyei Sakkmester, tévészereplő.

– tette hozzá.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.