Bulvár

Mészáros Lőrinc elárulta, hogyan szólítja Várkonyi Andreát, válásáról is mondott ezt-azt

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.10 | 19:48

A leggazdagabb magyar, Mészáros Lőrinc megnyilatkozott.

Mészáros Lőrinc, az elmúlt tíz év alatt nulláról a leggazdagabbá vált magyar vállalkozó pénteken meggazdagodása mellett magánéletéről is beszél majd az Index című lapnak adott interjújában – írja a Magyar Hang. Mészáros Lőrinc és felesége harminchat évnyi házasságot követően tavaly szeptemberben jelentette be válását. Mészáros Lőrinc szerint békében, korrekt módon zajlott a különválás. Amellett, hogy sosem feledi az együtt töltött időt,

mindig hálás lesz volt feleségének a három és fél évtizedért.

Mészáros Lőrinc a Várkonyi Andrea műsorvezetővel kezdett viszonyával kapcsolatban elismerte, hogy az hatalmas figyelmet váltott ki. Egyben azt is közölte, hogy hamarosan az esküvő is meglesz. “Az elmúlt időszakban akaratunkon kívül kissé nagy a sajtóérdeklődés irányunkba, de Andival nagyon boldogok vagyunk” – folytatta Mészáros.

A rendkívül tehetségesen gazdagodó férfiú

épülő, budapesti rezidenciája előtt amúgy ma tüntetés volt. Most éppen a Fertő tó nyúlfarknyi magyar szakaszát luxusszállodával elzárni kívánó, a Greenpeace és az UNESCO által egyaránt bírált beruházás ellen tüntetett a Párbeszéd.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Forma-1
Meghalt a F-1 alapembere
  • szerző:nuus
  • 2021. 05. 24.