Bulvár

Ez történt a színfalak mögött: Szájer József családja végig tudta, hogy a politikus meleg

  • Szerző:nuus/MTI
  • 2021.06.16 | 15:18
  • trendindex: 6

Szájernek jót tett, hogy Brüsszelbe került, mert így nem kellett nyíltan elköltöznie feleségétől, hogy valódi természete szerint élhessen.

Kardos József Fidesz-alapító, Szájer József egykori személyi titkára beszélt arról a Partizánban, hogy milyen volt melegnek lenni a Fideszben, és hogyan viszonyult ehhez az elit-tagság. Soha nem volt téma a magánélet direktben, de mindenki tudta, kik azok, akik melegek, és ezt nem kellett takargatni.

A pártelit és a család is tisztában volt Szájer orientációjával, és tudatos döntés volt, hogy a politikus Brüsszelbe kerüljön, ahol “kevésbé van szem előtt”, és így az sem feltűnő, hogy nem él együtt feleségével. Közöttük Handó Tündével megállapodás volt, hogy szeretik és támogatják egymást, együtt nevelik a lányukat, Fannit, de közben Józsefnek mindvégig van egy másik élete.

Kardos soha nem beszélt Szájerrel az alaptörvényről, a homofób irányról, de ha megtehetné, Orbán Viktornak üzenné, hogy szégyellje magát: nem csak a homoszexualitást melegséggel összemosó törvényjavaslat és kommunikáció miatt, hanem a rasszizmus, a migránsellenesség és a hátrányos helyzetűek magára hagyása miatt is: ő maga szülők nélkül, kezdetben intézetben, majd nevelőszülőknél nőtt fel, és a mai rendszerben ezzel a hátránnyal már nem tudna elit értelmiségi karriert befutni.

nyitókép: https://pixabay.com/hu/users/14578371-14578371/


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

  • uukotaf szerint:

    Nos, soha bántottam Szájer Józsefet. Még akkor sem, amikor kiderült a “mássága”. Ellenzéki vagyok, hányhatnék Rá, nem teszem. Ő, majd a Családja mellett elintézi. Nem lesz könnyű, főleg, a gyerek miatt, nem is tudom, mit írjak, sajnálom vagy gyűlölöm Őt. Gyűlölni nem fogom, sajnálni sem. Nehéz véleményt alkotni akkor, amikor látod D. T.- ást, aki lehugyozza a MOM-Park egyik tartóoszlopát. Nem védem egyiket sem, Szájer egy sokkal különb ember, mint D. T.
    Tisztelettel.

Cikkajánló