Bulvár

Ezért vannak mindig ódivatú ruhában a brit királyi csemeték

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.23 | 07:02
  • trendindex: 2

Vilmos cambridge-i herceg és Katalin cambridge-i hercegné gyermekei akármikor megjelennek a nyilvánosság előtt, mindig furcsa, régies szabású öltözéket viselnek. Nos, ez nem valami királyi előírás, vagy ilyesmi, viszont nyomós és teljesen logikus oka van a jelenségnek.

Fotó: Getty Images / Chris Jackson

A hároméves György herceg és a kétéves Sarolta hercegnő ruhatára nem éppen olyan, mint egy átlagos gyerkőcnek, bár ez nem nagy újdonság, tekintve, hogy egy királyi család leszármazottjai. Ők nem viselnek kihívó, rikító színű, modern ruhákat, ennek pedig az az oka, hogy nem szeretnének feltűnést kelteni.

Ha korábbi képeket is nézünk a gyerekekről, egyértelművé válik, hogy ha fotósok szemei elé kerülnek, mindig hasonló öltözetben teszik azt. Csak az érem egyik oldala, hogy a kicsiknek is úgy kell megjelenniük, hogy a Windsor-házat képviselik, az is nyomós érv azonban,

hogy a királyi családról készült fotók időtlenek maradjanak.

Rachel Riley, a gyerekek öltöztetője és stylistja a The Telegraph interjújában elmondta, hogy azért tervez egyszerű, letisztult ruhákat, mert nem szeretné, ha György és Sarolta megítélése az öltözéken múlna, valamint az sem hátrány, hogy a visszafogott szín és szabás miatt kevésbé felismerhetőek publikus helyeken.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló