Bulvár

Ez a házaspár közösen szeretett bele egy nőbe, most hárman élnek együtt a gyerekeikkel

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.27 | 18:30
  • trendindex: 5

Ha hármasban sétálnak együtt kézenfogva, és a férfi van középen, sokan megbámulják őket.

A Portlandben élő Eli és Mikey már 16 éve éltek együtt monogám, heteró házaspárként, amikor egyszer, kempingezés közben megismerkedtek Alidával. Mindhármuk részéről megvolt az instant kémia, Eli tulajdonképpen akkor jött rá, hogy igazából biszexuális, és Alida rettenetesen vonzza. A kezdetben baráti, majd egyre komolyabbra forduló találkozásokat hamarosan a teljes elköteleződés követte a közös élet irányába:

“Mi egy olyan család vagyunk, ahol mindhárman egyformán szeretjük egymást. Nem mindegyikünk szülei fogadták el rögtön a helyzetet, de lassan belátják, hogy mi így vagyunk boldogok. Gyakran bámulnak meg minket, és előfordul, hogy azt kérdezik, mivel tudnám rávenni a páromat, hogy mi is bevegyünk egy harmadik szereplőt… de van, aki szerint tönkretesszük ezzel a gyerekeink életét, akik feslett erkölcsűként nőnek így fel mellettünk”

– mondja Eli.

Alida szerint az azonban tagadhatatlan előny, hogy több kéz segít rendet rakni, foglalkozik a gyerekekkel és ráadásul három fizetésből tartják fenn magukat – mindezek pedig bármelyik háztartásban jól jönnek, mint extra segítség…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló