Bulvár

Élő adásban lett rosszul Járai Máté

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.30 | 13:48

Járai Máté két évig volt a Reggeli műsorvezetője.

Fotó: RTL

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Lakatos Márk után Járai Máté is távozott az RTL-től. A hír sokakat váratlanul érintett. Járai Máté akkor az RTL-től való távozásáról azt mondta, “egy újabb hullámvölgy az életében”, hogy nem hosszabbított vele szerződést a Reggeli. A színészt most az RTL új műsorában, az Activityben láthattuk viszont, ahol egy kínos esetről is mesélt.

Szabó Zsófi felajánlotta a melleit Puskás Petinek, majd durván beoltotta

Élő adásban lett rosszul

Járai Máté még a Reggeli műsorvezetője volt, amikor az előző este elfogyasztott ételek miatt nagyon kellemetlen helyzetbe került műsorvezetés közben.

Egy nagyon szép enteriőrű budapesti étterembe mentem el. Egy görög étterem egyébként, akit szeretek, annak elmondom azt is, hogy melyik. És iszonyú sós volt a csirkemell a gyrosban.

Mint mondta, munkába menet már érezte, hogy valami nem stimmel a hasával, de csak az adás közben ébredt rá arra, hogy mennyire rossz a helyzet – írja a Femina.hu.

Másnap reggel a Reggeliben voltam, amikor hirtelen elkezdett bugyorogni a hasam az utolsó vendégnél, és azt gondoltam: „Én most, ahogy vagyok, itt hagyom a vendéget.” Zöld fejjel ültem, végig az órát néztem közben, hogy mikor van már vége a beszélgetésnek. Peller Mariann volt velem, nem értette, mi történik. Én meg ott haldokoltam. Utána elintéztem, de amikor mentem le Kecskemétre az autópályán, ott is probléma volt, jött a második felvonás.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló