Bulvár

Kitálalt Berki Krisztián pszichológusa, ezeket szinte senki nem tudott a celebről

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.01 | 19:18
  • trendindex: 12

Két hozzá közel álló embert szólalt meg arról, milyen is volt a valódi, a nagyközönség számára láthatatlan arca. 

Berki Krisztián kétségkívül megosztó személyiség volt, legalább annyian utálták, mint szerették. Most két, hozzá közel álló embert szólalt meg arról a TV2-nek, milyen is volt a valódi, a nagyközönség számára láthatatlan arca.

Ő megérdemli azt, hogy minél többen megismerjék azt az oldalát, ami az ő valódi oldala, valódi arca volt

– jelentette ki Roboz Zsóka, aki szerint a celeb arca mögött egy igazi, érző szív bujkált.

“Sokat kellett vitatkozni amiatt, hogy én mit látok benne, én miért vállalom fel az ő védelmét folyton ilyen helyzetekben. Én mindig azt mondtam, hogy keressen nekem valaki egy olyan újságcikket vagy egy olyan képernyős megjelenést, ahol ő negatívan nyilatkozik bárkiről. Egy igazi jóember volt és figyelt a környezetére. Nagyon kevés olyan ember van, akire úgy lehet számítani, ahogyan ő rá lehetett” – mesélte a pszichológus.

Berki Krisztiánnak ugyanis a szerettei és barátai boldogsága mindig is fontosabb volt önmaga boldogságánál. Ezt az oldalát élete utolsó hónapjaiban kezdte el felfedni.

Minden összeállni látszott, még az utolsó este is, amikor beszéltünk. (…) Nagyon sok energiát és nagyon sok időt tett abba, hogy előkészüljön egy teljesen új életre

– árulta el Roboz Zsóka. Berki ugyanis a magánéletében, az üzleti dolgaiban és a közéleti szerepléseiben is új utakra akart lépni.

Mind a 3 területen teljesen más irányba indult volna el néhány napon belül

– mondta el a pszichológusa. Halála előtt a személyiségfejlődésében is nagy utat járt be, ezért a médiába való visszatérését egy új formában tervezte, és élete utolsó napjaiban úgy tűnt, minden össze is állt ehhez.

Az alábbi videóban a celeb másik közeli barátja, egyben jógaoktatója is megszólalt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló