Sztárok

Szoboszlai Dominik bulizással kúrálta magát a magyar válogatott Eb-kiesése után

  • Szerző:nuus
  • 2024.07.01 | 11:34

Szoboszlai Dominik úgy döntött, belevág a pesti éjszakába, és kiengedi a fáradt gőzt a magyar labdarúgó-válogatott Eb-kiesése után.

Fergeteges buliba fojtotta bánatát Szoboszlai Dominik az Eb-kiesés után – számolt be a Magyar Nemzet az ismert DJ, Hypeman Ali fotója kapcsán, amin a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya is szerepel.

Hypeman az Ötkert nevű szórakozóhely DJ-je, így a felvétel valószínűleg ott készült.

Szoboszlai két napig nyalogatta a sebeit, miután eldőlt, hogy a magyar válogatott kiesik, nem folytathatja a szereplését az Európa-bajnokságon. Pénteken délben még posztolt a szurkolóknak, szombaton pedig belevetette magát a pesti éjszakába.

“A cél a továbbjutás volt. Akartuk, küzdöttünk érte és nagyon közel voltunk, de végül sajnos nem sikerült a legjobb 16. Büszke vagyok a csapatra, mert nem adtuk fel, szó szerint az utolsó percig harcoltunk. Mindenkinek köszönjük az óriási támogatást, hogy mindig mellettünk vagytok! Megyünk tovább, mert nagy dolgok várnak még ránk! Magyarok!”

üzente Instagram-oldalán két nappal a kiesés után.

Szoboszlai Dominik nem volt százszázalékos

A magyar válogatott ásza közel sem nyújtott olyan kiemelkedő teljesítményt, mint gyakorlatilag azóta, hogy tagja a magyar válogatottnak. Marco Rossi szövetségi kapitány a skótok elleni győzelem után el is árulta, Szoboszlai sorozatkezelés után tudta csak vállalni a játékot, mert a németek elleni meccset követően kisebb izomfájdalmakkal bajlódott.

“Sorozatkezelésen van túl, egyáltalán ennek köszönhetően játszhatott végül, de jelenleg nélküle nincs magyar csapat. Le akartam cserélni, mert fáradtnak tűnt, de ő az a futballista, aki mindig veszélyes tud lenni a meccs bármelyik fázisban”

– beszélt a Liverpool légiósáról Marco Rossi.

Szoboszlai Dominik és a magyar válogatott legközelebb ősszel lép pályára a Nemzetek Ligája A divíziójában. Válogatottunk ellenfelei Bosznia-Hercegovina, Németország és Hollandia lesznek, majd 2025 tavaszától indul a világbajnokság selejtezősorozata.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló