Sztárok

Kiderült, mi lesz Szoboszlai Dominik Mekis menüjében

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.02 | 13:34

Kiderült, mi Szoboszlai Dominik kedvenc Mekis menüje: egy McCrispy-szendvics, közepes méretű sült burgonyával, chilis-majonézes szósszal és egy nagy pohár vaníliás ízű shake-kel.

Május elején robbant a hír, hogy a McDonald’s egy igazi nagyágyút igazolt magához Szoboszlai Dominik személyében. Erről először egy sejtelmes Facebook-poszt került a nyilvánosság elé, majd egy héttel később a hivatalos bejelentés is megérkezett.

Az együttműködés részeként a híres sportoló a márka kampányaiban jelenik meg, illetve a magyar Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány munkáját is segíteni fogja – írja a Világgazdaság.hu

Június 4-től lesz kapható Domi kedvenc Mekis menüje

Az egyedileg összeállított menü egy 100 %-os Magyarországról származó csirkemellfilével készült, ropogós bundájú McCrispy-szendvicsből, egy közepes méretű sült burgonyából, egy chilis-majonézes szószból és egy nagy pohár vanília ízű shake-ből áll.

A szósz eddig nem szerepelt az étteremlánc hazai kínálatában, és ezt követően is csak Dominik kedvenc menüjén keresztül kóstolhatják meg az érdeklődők, ám a vanília ízű shake más ízekben is elérhető lesz ebben a menüben.

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló