Bulvár

Rogán Antal volt felesége kipakolta a melleit, és bejelentette: lehet, hogy politizálni fog

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.08 | 18:18
  • trendindex: 88

A Futtában legújabb epizódjában Rogán-Gál Cecília volt Palik László futópartnere.

A műsorból megtudhattuk például azt is, hogy Cecília császármetszéssel szült, és hogy harmadik gyermeke születése után először futott.

Rogán-Gaál Cecília nemcsak az üzleti életben halmozza a sikereket, de politológus- és teniszedzői diplomát is szerzett.

Én egy inkább egy otthonülős voltam. Nem árulok zsákbamacskát, én nagyon sokat ott voltam a Fidelitasban, fiatalok között. Sokat segítettem, amikor olyan időszakok voltak, először ugye nyilván még a… Tehát igazából édesapámon keresztül kerültem oda. Ezt is kevesen tudják vagy gondolják rólam.

– árulta el.

Itt közben szó esett az új férjről, meg babakocsis futásról és egyebekről, aztán eljutottak a beszélgetésben odáig, hogy végre kimondták Rogán Antal nevét is.

– Azon a területen akartam volna megkezdeni a munkát, amit tanultam, elsősorban a politológia vagy sajtó területén, de férjhez mentem nagyon hamar, tulajdonképpen az államvizsgázásom alatt/közben/után.

– Rogán Antalhoz, aki akkor az ötödik kerületnek volt… politikus volt.

– Aki ellenzéki képviselő volt az ötödik kerületben, igen. 2008-ban összeházasodtunk, és akkor egyből született a legnagyobb fiam, Dániel. És nem egyből született meg az Áron, de szűk három év van közöttük, tehát ott azért egy nagyobb blokk, a család, a babázás, illetve a volt férjemnek a támogatása, vagyis hát a munkájában való segítése volt. Tehát akkor ott nem kezdtem el dolgozni. Aminek aztán nyilván sok oka van…

Rogán Cecília sajnos nem fejtette ki ezt a sok okot, mondjuk Palik László nem is engedte, mert azonnal belefojtotta a szót. De Rogán Cecília itt sem tudta befejezni a gondolatait, mert Paliknak mindenképpen ki kellett mondania, hogy: „Akkor hogy ha most ezt így végignézem ezt az életpályát, akkor vagy az édesapád, vagy a férjed politikával élt, azzal kelt, azzal feküdt.”

Amire Rogán Cecília azt válaszolta: „Így, így, így. Úgyhogy lehet azt mondani, hogy amit a padban megtanultam, azt meg is tapasztaltam.”

A 20. perc környékén kezdődik a legérdekesebb rész.

– Soha nem jutott eszedbe, hogy a politológiával kapcsolatban…, eh?

– De, eszembe jutott, talán még most jut eszembe leginkább.

– Tényleg?

– Igen, mert annyi mindent éltem át, és annyi mindent éltem meg, hogy…

– Igen, ezért kérdezem, mert egy irdatlan mennyiségű elméleti, de gyakorlati tudás is lehet a birtokodban, hisz közvetlen közelről láttad.

– Igen, hát a dolognak a pikantériája ugye, hogy azért nekem mindenfajta területen ilyen irányban nehéz… Nagyon élvezem és nagyon szeretem, a mai napig az összes kampányban ott vagyok a fiatalokkal, és én ugyanúgy csinálom velük, mint bármelyik aktivista. (…) Szeretem csinálni, ez az életem része, és az is marad. Nagyon sok pozitív visszacsatolás ért az elmúlt két évben. Azt kell mondjam, hogy kiegyensúlyozott életem van.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló