Bulvár

Nem hiszed el, ki örökölte meg Szilágyi István házát

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.11 | 19:18
  • trendindex: 25

Lezajlott az örökösödési eljárás Szilágyi István és neje házára.

A Blikk szerint lezárult a hagyatéki eljárás, így eldőlt a sorsa a XVII. kerületben lévő, Akadémia-újtelepi háznak is, ahol 2020. májusában Szilágyi Péter meggyilkolta édesapját, a színész Szilágyi Istvánt. A több tízmilliós hitellel terhelt házat Péter örökölte, akinek nagy tervei vannak az ingatlannal.

„Nemrég zárult le az eljárás, Peti pedig nem mondott le

a hagyatékról. Bár ő is tudja, hogy a házon nagyon sok a hitel, nagy tervei vannak vele” – mondta el Szilágyi Péter egyik ismerőse. „Börtönben van, elsőfokon életfogytiglant kapott, de bízik abban, hogy a következő tárgyaláson másmilyen ítélet születik. Néha persze beletörődik abba, lehet, hogy már sosem szabadul ki a rácsok mögül… Elég változóak az érzései. Egy biztos, a házzal nagy tervei vannak.

Ha szabadul, szeretne ott élni,

de az is felmerült benne, hogy eladja. Bőven többet ér a telek, mint amennyi hitel terheli és ha mégis bent maradna a börtönben még évekig, akkor is lenne mihez nyúlnia. Peti nagyon rossz bőrben volt a tárgyalás alatt, sokat fogyott, de úgy tudom, már összekapta magát. Vannak bent barátai, talált magának társaságot is, s bár még mindig ártatlannak vallja magát, nem szenved a bezártságtól” – folytatta a férfi.

A romos ház majdnem két éve üresen áll,

nincs beköltözhető állapotban. Közel 30 millió hitel is van rajta, amit senki nem fizet, úgyhogy a bank előbb-utóbb rá fogja tenni a kezét a házra.

Szilágyi fia azért örökölhetett, a gyilkosság dacára, mert az örökhagyó nem az volt, akinek az életére tört, hanem a gyilkos tavaly elhunyt édesanyja, aki maga is megpróbálta eladni a házat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.