Bulvár

Szívszorító posztot tett közzé halála előtt Sinéad O’Connor – kiderül, miért választotta a halált

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.28 | 15:18
  • trendindex: 2

Utolsó posztja sokat elárul arról, mi az, amit nem tudott feldolgozni és ami miatt végül a halált választotta.

Fotó: Fred TANNEAU / AFP

Az 56 éves énekesnő halálát néhány nappal ezelőtt családja jelentette be. Bár részleteket nem közöltek a tragédiáról, köztudott volt, hogy Sinéad hosszú évek óta küzdött súlyos mentális problémákkal és fia 2022-ben bekövetkezett halálát soha nem tudta feldolgozni.

Bár sokan aggódtak miatta, mégis úgy tűnt, jobban van, rajongóit azzal nyugtatta, hogy új dalon dolgozik és 2024-25-ben egy turnésorozat keretein belül fog visszatérni. A hetekben Londonba költözött:

Sziasztok! Nemrég költöztem vissza Londonba 23 év távollét után. Nagyon örülök, hogy itthon lehetek. Hamarosan elkészül az albumom. Megjelenés jövő év elején. Remélhetőleg 2024 vége felé turnézok Ausztráliában és Új-Zélandon. 2025 elején Európa, USA és más területek a terv

– írta Sinéad O’Connor.

Halála előtt viszont egy baljós, sejtelmes posztot tett közzé Twitteren, amit azóta töröltek. Ezekből a sorokból egyértelműen érezhető, milyen mély volt a fájdalom, amit érzett:

Azóta úgy élek, mint egy élőholt éjszakai lény. Ő volt életem szerelme, lelkem lámpása. Egy lélek voltunk két félidőben. Ő volt az egyetlen ember, aki valaha is feltétel nélkül szeretett. Elvesztem a bardóban nélküle.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló