Bulvár

Berobbant a totális magyar bulvárháború: Schobert család, rendőrség, rágalmazás, büntetőügy és ez még csak a kezedet

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.29 | 12:18

Király Dávid Izmael szerint Béres Alexandráék állhatnak a lejárató, és Norbi családját durván sértegető közösség mögött.

Büntetőügyben folyik már a nyomozás a csoport ellen – mondta bulvárlap megkeresésére Schobert Norbi, akitől azt kérdezték, hogy az elmúlt napokban milyen előrelépések történtek az ügyben.

A részletekről nem tudok, és ha tudnék sem beszélhetnék, de megnyugvással tölt el, hogy a rendőrség komolyan veszi ezt az ügyet

– tette hozzá Norbi, akinek jól esik, hogy olyan emberek állnak ki mellette mint Dér Heni, MC Hawer, G.w.M és számos nagy követőtáborral rendelkező influenszer.

Azt a szegény fiút szinte azonnal betámadták a csoport tagjai, fenyegető, sőt halálos fenyegetést is tartalmazó leveleket kap, az édesanyja lakcímét is nyilvánosságra hozták. Ennek a fele sem tréfa, és hűen tükrözi az említett csoport tagjainak viselkedését… egészen elképesztő

– tette hozzá a fitneszguru.

A fiú cégének adatait kiderítették, a csoportba betették az édesanyja lakcímét, neki pedig durva és halálos fenyegetéseket küldtek. A fenyegetések és az általuk okozott anyagi kár miatt ő is a rendőrséghez fordul, és most már csak azért is végigviszi ezt az ügyet.

Mélységesen elkeserít, hogy ilyen előfordulhat ma Magyarországon. Én semmilyen bizonyítékot nem láttam, csak ígéretet, hogy lesz, és rágalmazást. Az a célom, hogy ami történt, ne maradjon, és a jövőben se maradhasson következmények nélkül, ezért én is megtettem a szükséges polgári jogi és büntetőjogi lépéseket annak érdekében, hogy kiderüljön az igazság. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a nyomozó hatóság és a többi illetékes szerv ki fogja deríteni, hogy ki akarja bemocskolni a nevemet, ki és miért akar rágalmazni, és megkeseríteni a mindennapjaimat. Remélem, amikor kiderül, a sajtó ugyanilyen lelkesen és hangosan nyilvánosságra hozza majd az igazságot!

– mondta el Béres Alexandra a Borsnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.