Bulvár

Kegyetlenül beleálltak Megyeri Csillába, miután felszólalt a bántalmazott nőkért az őt ért incidens után

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.31 | 13:18

Közösségi oldalán szólalt fel a bántalmazott nőkért, nem kellett sokat várni, hogy betámadják.

Fotó: RTL

A napokban Megyeri Csilla már egyszer megtörte a csendet, és részletesen beszámolt arról, hogy megütötték a Campus fesztiválon. Akkor azt is elmondta, ő nem verekedett, csupán védekezett.

Ezúttal közösségi oldalán szólalt fel.

A szöveget teljes terjedelmében közöljük:

“Remélem jól megvertek, már rád fért”

Ilyet soha, semmilyen körülmények között nem mondhatunk.
Hogy én hibáztatom-e magam? Minden nap. 8 nap telt el, de éjszakánként alvás helyett azon pörgetem az agyam, hogy mit kellett volna máshogy csinálnom, mikor volt az a pont, amikor inkább fel kellett volna állni, és elsétálni. Én sosem tapasztaltam az életemben erőszakot.
Nem tudok mit kezdeni a történtekkel, annyira idegen számomra ez az egész helyzet. Méltatlannak érzem, hogy emiatt magyarázkodjak, hiszen nem szerepel az eszköztáramban a dolgok ilyesfajta elintézése.
Önmagában is hatalmas teher, egyik áldozatnak sincs arra szüksége, hogy a környezete, vagy akár idegenek őt hozzák ki hibásnak. És azt sem gondoltam, hogy ennyire rettenetes érzés ez, és micsoda utóhatásai vannak. Az agyunk tudja, hogy mennyit engedjen feldolgozni, és azt is, mennyit felejtsen. Én most jutottam el odáig, hogy ezt le tudjam írni.

Valamikor eljutok odáig, hogy ezt le tudjam írni. Valamikor eljutok odáig is, hogy dolgozzak azon, hogy elengedjem, feldolgozzam ezt. Nem akarok túlozni, hiszen köszönöm, megvagyok, de számomra is meglepő, mennyire mélyen tudja érinteni az ember lelkét a testi erőszak. Ha rajtam múlt volna, az egészről maximum a legszűkebb környezetnek meséltem volna, de nekik se szívesen. Nem akartam célszemély lenni, akibe minden “katasztrófaturista” belerúghat, akit szájára vehet egy ország, csak mert olyan méltatlan helyzetbe keveredett, hogy egy bántalmazás miatt neki kelljen magyarázkodnia.
De belegondoltam, hogy hány olyan nőtársam van, aki nem meri elmesélni a történetét, nem mer segítséget kérni.
Nőket bántalmazni nem oké. Nincsen rendben, ha megütnek egy nőt, nincsen rendben, ha bármilyen módon kezet emelnek rá és nincsen rendben, ha azt gondoljuk, hogy a bántalmazott “biztos rászolgált”.
Nincsen rendben.

Nincsen rendben, ha nyilvános helyen a földre löknek és ütlegelnek egy nőt, nincsen rendben, ha utána az a nő nem meri elmesélni, vagy próbálja a jelentőségét csökkenteni.
Nincsen rendben! Megírtam ezt a bejegyzést azokért a Nőkért, akik félnek, akik ugyanúgy nem alszanak, mint én, akik nem merik elmondani a környezetüknek, hogy bántják őket.
Feltöltöttem ezt a képet smink és Photoshop nélkül azokért a nőkért, akik sminkelik azokat a foltokat, amiket elszenvednek.
Arra kérlek Benneteket, hogy attól függetlenül, hogy szerettek-e, vagy sem, nézzetek körül, hallgassátok meg az ismerőseiteket, figyeljetek jobban oda másokra. A legszomorúbb az, hogy mindez zárt ajtok mögött is megtörténhet nap mint nap, olyan emberek által akik “szeretik” a másikat

– olvasható Megyeri Csilla bejegyzésében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CSILLA MEGYERI (@csillamegyeri_official) által megosztott bejegyzés

Megyeri Csilla bejegyzése alatt az egyik kommentelő megkérdezte, hogy sminket visel-e a szemén, vagy az ütés nyoma látható, mert számára “nagyon furának tűnik ez a monokli”, és azt is annak tartja, hogy valaki egy fotósorozatot készített erről.

Az pedig pláne, hogy a családon belüli erőszakot próbálja párhuzamba vonni az ő cicaharcával

– folytatta a kommentelő.

végre valaki le merte írni. Szerintem gyomorforgató ez a poszt, döbbenet. Fogalma sincs milyen bántalmazottnak lenni, ő ezt kiprovokálta, össze sem lehet hasonlítani. Igen egy férfi ne üssön meg egy nőt, mert az illető is egy féreg, de könyörgöm ezzel is haknizni, meg fotóztatni magát és akkor előadója, hogy ő a bántalmazott nőkért teszi. Ebből látszik még sosem beszélt egyel sem

– fogalmazta meg véleményét egy másik kommentelő.

A kérdezőnek egyébként Megyeri Csilla is válaszolt:

Azért nem egy fotósorozat készült (ne essünk túlzásba) – és igen… készíteni kell képet, videót. De látlelet is készült (orvosi szakvéleményt pedig nem sminkre adnak). De nyugodtan lehet még mindig támadni… Oooohhh, és nem a lány ütött (cicaharc) , hanem a férje. De nem magyarázom a bizonyítványomat…, majd a szemtanúk elmondják mit láttak, és a bíróság kimondja az ítéletet. Köszönöm!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló