Bulvár

Mészáros Lőrinc alaposan megtömte a feleségét: Leginkább csak ő ad neki munkát

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.09 | 17:20

Várkonyi Andrea ügynöksége készített már reklámfilmet a Mészáros pulyka sonkájának is.

Mészáros Lőrinc feleségének reklámügynöksége 2022-ben 4,3 milliárd forintos forgalmat és 850 millió forintos nyereséget ért el úgy, hogy a cégnek még saját honlapja sem volt.

A Whitedog Media Kft.-nek most elkészült a weboldala. A referenciamunkákból úgy fest, leginkább Mészáros Lőrinc ad munkát felesége ügynökségének – írja az mfor.

A Whitedog szolgáltatásai:

· kampányfejlesztés,

· filmgyártás,

· webfejlesztés,

· social media tanácsadás és management,

· PR tanácsadás és management,

· médiatervezés és médiavásárlás,

· márkafejlesztés,

· arculatfejlesztés.

A Whitedog csomagolástervezés kategóriában a Bosseq és a Chateau de Clotte márkákat tünteti fel. Előbbi a balatoni borokat üveg helyett aludobozban palackozza és a Mészáros Lőrinchez köthető Dereszla Balaton Kft. forgalmazza. A Les Salles-de-Castillon településen 1782-ben létrehozott Chateau de Clotte borbirtok francia földhivatali adatok szerint 2021 szeptemberében került hivatalosan Kalocsai László bordeaux-i cége, a Winemajor SAS tulajdonába.

Várkonyi Andrea ügynöksége készített már reklámfilmet a Mészáros hatáskörébe tartozó Gallio pulyka sonkának és az MKB Banknak. Emellett a Mészáros és Mészáros Zrt. építkezéseit bemutató imázsfilm, és a Mészáros-érdekeltségekkel gyakran együtt dolgozó, a Szeivolt-családhoz tartozó Épkar Zrt. imázsvideója is náluk készült.

Az Opus Tigáz, Titász és Optesz, valamint a Bükkábrányi Energiapark az arculatát terveztette meg a sikeres ügynökséggel. Mondani sem kell, valamennyihez van köze a felcsúti vállalkozónak. A Bükkábrányi Energiapark tulajdonosa például a Bükkábrányi Fotovoltaikus Erőmű Projekt Kft., mely a Mészáros Csoporthoz tartozó Status Energy Magántőkealap leányvállalata. Az üzemeltetést és a karbantartást viszont a Mátrai Erőmű Zrt. biztosítja.

A 2020 szeptemberében alapított Whitedog Média Kft.-ben Várkonyi Andrea 75 százalékot tulajdonol, Gergely Judit pedig 25-öt, a 2022-es 850 millió forintos nyereségből pedig a tulajdoni hányaduk arányában vettek ki osztalékot a cégből, amely Mészáros Lőrinc felesége esetében 637 millió forintot jelentett.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló