Bulvár

Putyinhoz is köze lehet Lölő új játékszerének

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.09 | 14:48

A luxusjacht, amint Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát fotózták, Putyin-közeli orosz oligarcha tulajdonában állhat.

Egy Putyinnal szoros kapcsolatot ápoló orosz oligarcha, Konstantin Strukov lehet a tulajdonosaa ROSE D’OR nevű monumentális luxusjachtnak, amelyen Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea nyaralnak az olasz partoknál – írja az RTL. Egy hajóbérléssel foglalkozó portál szerint a 27 milliárd forintba kerülő jachtot nem lehet kikölcsönözni, azonban a magyar vállalkozó és felesége mégis a fedélzetén élvezik a napsütést – alighanem baráti szívességnek köszönhetően.

A 64 éves Konstantin Strukov amúgy szén-, réz- és aranybányászattal gyarapította vagyonát, amelyet a Forbes 1,3 milliárd dollárra becsül. Strukov nem csak barátja Vlagyimir Putyinnak, de pártjának tagja is. Több luxusjachtja is van, a ROS D’OR a Sanlorenzo hajóépítő cég mestermunkája, amely a legújabb műszaki fejlesztéseket letisztult, klasszikus dizájnnal ötvözi, és éppen ezért népszerű a szupergazdagok körében.

A Blikk az ország leggazdagabb emberét és feleségét, Várkonyi Andreát ezen óriásjachton pihenve kapta lencsevégre. Az Opus Global Nyrt., Mészáros vállalkozó cégbirodalmának részvényei ugyanezen a napon jelentős emelkedést mutattak, így a nyaralás többszörösen is sikeresnek bizonyult Mészárosék számára.

Várkonyi Andrea később a Blikknek elmondta, hogy bár nem örült annak, hogy a privát nyaralásukról képek jelentek meg az újságokban, ez nem rontotta el a pihenésüket.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló