Bulvár

Tóth Andi kiakadt: még a szőr sem nőtt ki a nunijukon, de elvettem a jövendőbeli férjüket

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.09 | 21:30
  • trendindex: 4

Tóth Andi kedden 24 óráig elérhető Instagram-történetben üzent és tisztába rakott pár dolgot.

A rosszindulatú pletykák miatt nem akarták nyilvánosságra hozni, hogy együtt vannak, ám most a botrányhős-énekes nem mondta ki a nevét, de feltehetően Marics Petivel való kapcsolatáról beszélt, akivel július végén tettek ki egy olyan videót, amin megcsókolják egymást. Miután mindenkivel összeboronálják az énekesnőt, ez ismét új témát szolgáltat majd követőinek.

Sorban külditek nekem a cikkeket meg a pletykákat, hogy engem meg lehet csalni. Szóval gondoltam, megvédem magam, ha már más nem fog.

– fogalmazott az énekesnő, arra utalva, hogy a hűtlenség nála válóok, vagyis őt nem lehet megcsalni. Ha megcsalod, taka van, ez ilyen egyszerű

Gondoltam eljut ez az információ a 10-12 éves kislányokig is, akiknek még a szőr sem nőtt ki a nunijukon, és akik most otthon vagdossák az ereiket, hogy elvettem a jövendőbeli férjüket. Szívem, nem vettem el! Menj rá, próbáld meg, vidd haza! Ha veled megy, tied lehet.

Érdekel a túrázás? A természet? Akkor nézz bele legújabb videónkba, mielőtt tovább olvasnál. Ez az ország legszebb helyére kalauzol el! 

Arról is beszélt, hogy azért nem akarták nyilvánosságra hozni, hogy egy párt alkotnak, hogy mások ne mérgezzék hamis pletykákkal a kapcsolatukat. De ezt sem tudták megtenni, mert egyesek a háza elé járkáltak, hogy lefotózzák őket kettesben.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló