Bulvár

Elesett a robogójával, 9 napig erekciója volt utána

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.10 | 16:48

9 napig tartó erekciója lett egy motorbaleset után egy angol férfinak, írja a The Mirror.

Csak egy csúnya zúzódás látszott a nemi szerve közelében, nem is gondolta, hogy nagyobb dolog történt, úgyhogy eléggé meglepődött, amikor egy több napos erekcióval találta szembe magát, míg végül orvoshoz kellett fordulnia. Az ilyen esetek egyébként kifejezetten ritkának számítanak, így a beteget ellátó urológus meg is írta a történetet egy tudományos szaklapba.

Eszerint a páciens balesetet szenvedett, egészen konkrétan elesett a mopedjával, és csúnyán megütött a gátját, ez a kis terület a nemi szervek és a végbélnyílás között elhelyezkedő érzékeny szakasz. A kellemetlen tünetek ezután jöttek, egészen pontosan több óráig tartó erekciók, amik napokig követték egymást, míg a beteg végül orvoshoz fordult.

A túl hosszan tartó erekciók általában azért alakulnak ki, mert valami negatívan befolyásolja a vérerekben a péniszbe tartó vér áramlását. Van úgy, hogy a vér nem tud távozni a nemi szervből, ez a fájdalmasabb és veszélyesebb típus, a motoros esetében viszont az okozott problémát, hogy a sérülés helyén kialakult vérömleny miatt folyamatosan áramlott a vér a péniszébe, fenntartva ezzel a hosszú és kemény erekciót. Végül apró műtéti beavatkozásra volt szükség, de a beteg nem szenvedett maradandó károsodást.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló