Bulvár

Lehull a lepel Alekosz pénzügyeiről – Milliókat kaszálhat a TV2-nél

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.11 | 15:18

A Blikk szerint Alekosz döbbenetes összegeket tehet zsebre a szerepléseiért

Nagy Alekosz immár 13 éve szerepel a magyar képernyőkön, az utóbbi időben pedig olyan rajongás veszi körbe bizarr karakterét, amilyenre talán még a ValóVilág 4-ből való szabadulását követően sem volt példa – írja a Blikk.

Fotó: Facebook

A ValóVilág 4. megnyeréséért 2011-ben 12 millió forintot és egy Chevrolet Cruze-t vihetett haza a görög hős, és bár ez idáig ez volt a legnagyobb gázsi, amit egy szereplésért kapott, azért a későbbiekben sem kellett szerénykednie. Az Édes Élet című reality stábját például másfél évig erősítette, ez idő alatt pedig havi 1 millió forinttal lett gazdagabb.

A Hal a tortánban való feltűnéséért 600 ezer forintot vitt haza, a Szerencsekerékben nézettségi rekordot döntő szerepléséért pedig 150 ezret kapott.

A bulvárlap szerint ugyanis a realitysztár reklámfilmforgatásokért közel egymillió forintos összeget kér aktuális alkalmazóitól, az ősszel érkező Ázsia Expresszben való szerepléséért pedig közel 5 millió forintot kaszált.

Alekosz az ország különböző pontjain 100 ezer forintért vállal szerepléseket, 20 ezer forintért pedig köszöntővideókat és kisebb reklámokat is rendelnek tőle.

Az anyagi helyzetével kapcsolatban cikkünk megírását követően magával Alekosszal is felvették a kapcsolatot:

Amennyiben az informátor nő volt, úgy várom vacsorára. Ha férfi volt, akkor meg fogja be a száját. Mert mások zsebében turkálni, nem elegáns. Az összegek nagyjából stimmelnek, a többit pedig majd nézzék meg a tévében. Így is már többet mondtam, mint lehet. Minden jót, megyek edzeni. Ma, vállnap lesz

– jelentette ki a realityhős.

Forrás: Blikk


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló