Bulvár

Sebestény Balázs megszólalt Alekoszról: fura univerzumban létező ember, egy gyöngyszem

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.12 | 18:18

Alekosz, a Valóvilág 4. széria győztese pár napja számolt be közösségi oldalán az "Alekoszi edzéstervről"

A héten Sebestyén Balázsék is beszéltek az említett edzéstervről a rádiós műsorukban. Alekosz szerint az edzésnek és a táplálkozásnak összhangban kell lennie. Csak is így érhető el számottevő változás, látható eredmény.

Kilenc hónapja az alábbiak szerint élek. Íme, az Alekoszi edzésterv!

– fogalmazott Alekosz közösségi oldalán.

Felkelés: 11.00-kor. Zuhanyzás szappannal. Start. Szolárium. Edzőterem. Kínai étterem. Lidl. CBA. Majd hazaérkezés és a zuhanyzást követően néhány óra szieszta. Ezalatt Columbo.

Természetesen magáról az edzésről is szót ejt:

Csak fekpad kell! Más nem. A fekpad minden izmot megmozgat, ezért nincs szükség más fölösleges gépek igénybevételére. Miért töltenéd értelmetlenül az időd a teremben!

Mint írja, “a börtönben a tolvajok is fekpadon edzenek, mégis látványosan erősek”.

A sikeres és profi bodybuilder testfelépítésének szabványos alapjait, bűnözők fektették le. Börtön és fekpad = Bodybuilder.

Alekosz szerint ezt a “primitív sportágat az egyszerűségének okán túlbonyolítani, nemkell”. A realitysztár szerint, ha valaki “a fentieket betartja és követi, úgy pár hónap elteltével, sikeres és profi bodybuilder lehet”.

További részletek Alekosz bejegyzésében olvashatóak:

A rádiós beszélgetésben úgy hangzott, Sebestyén Balázs jóval nagyobbra tartja Alekoszt, mint Vadon Jani és Rákóczi Feri – a híresség ki is fejtette, hogy mit gondol az egykori Villalakóról, aki folyton képes kiakasztani az embereket a furcsaságaival – írja a promotions.hu.

Érdekel a túrázás? A természet? Akkor nézz bele legújabb videónkba, mielőtt tovább olvasnál. Ez az ország legszebb helyére kalauzol el! 

Ő kis mennyiségben azért egy gyöngyszem. Valójában nincs még egy ilyen egyéni gondolkodású, fura univerzumban létező ember. […] Ő tényleg egy jelenség, én ezt szeretem benne, hogy nagyon unikális, nagyon egyéni. Lehet, hogy őrült, lehet, hogy direkt csinálja, lehet, hogy hergel, tök mindegy. De maga a jelenség azért nagyon rendben van. Van mögötte valamiféle szellemiség vagy üzenet. […] Nem gondolom azt, hogy egy pillanatra is cserélnél vele, de borzasztóan szórakoztatónak találom az ő világnézetét, és ahogy ő gondolkodik

– fogalmazott Sebestyén Balázs.

A felvételre Alekosz is reagált:

A fotó 2020-as. A beszélgetés eheti. Az intellektus ugyanaz, nem érti, aki mamlasz.

A műsor itt hallgatható vissza:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló