Bulvár

Váratlan fordulat VV Fanni ügyében: Fellebbezett a gyilkosa

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.14 | 13:18

Emberölés bűntettében bűnösnek mondta ki és életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Törvényszék a VV Fanniként ismertté vált Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlót júliusban.

B. László benyújtotta az életfogytiglani ítélete ellen a fellebbezést – írja a Bors.hu.

Fotó: RTL

Novozánszki Fanninak még 2017 őszén veszett nyoma. A róla készült utolsó kamerafelvételen, B. László karjaiban fekszik, az hogy élt-e még akkor, valószínűleg már sosem fog kiderülni.

Fanni földi maradványai nem kerültek elő, ennek ellenére a rendőrség B. Lászlót gyanúsította meg gyilkossággal. A bíróság négy és fél évvel a nő eltűnése után hozott ítéletet.

Ugyan a férfi az ítélethozatal utáni percekben azonnal jelezte fellebbezését, de az akkor még nem volt világos, hogy az ítélet mely pontjai ellen.

A Bors információi szerint most kiderült, hogy

a létező összes pont ellen, az ítélet és az ítélethozatalban foglalt rendelkezések ellen is, ami azt jelenti, hogy – többek között – az a közel 5 millió forint, amit a nyomozók Fanni lakásában találtak, egyelőre nem fizethető ki az elhunyt lány szüleinek.

A lap megkeresésére dr Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője elmondta, B. László felmentésért fellebbezett a bíróságon, tehát megy tovább az ügy az Ítélőtáblához.

Az Ítélőtábla számításaim szerint talán 2023 februárjában hozhat ítéletet, a másodfok után pedig még mindig lesz mozgástere B. Lászlónak, mehet tovább harmadfokra is, ha nem tetszik majd neki a másodfok ítélete. Az ügy akkor a Kúrián dől majd el, legkorábban 2023 őszén. Ennyit kell várniuk Fanni szüleinek arra, hogy végre lezáruljon ez a borzalom és megkezdhessék a lányuk elvesztésének fájdalmas feldolgozását

– mondta a lapnak az ügyvéd.

Forrás: Bors


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló