Bulvár

Egyszer volt ToiToi-love: így tartja szemmel Azahriah-t Luna

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.17 | 13:18

Luna már megbocsátotta Azahriah félrelépését, de azért…

Bár Azahriah szolnoki palacsintafesztiválos félrelépése után sokan ellenezték, hogy Luna visszamenjen hozzá, azóta már együtt is szerepeltek egy videóban. Luna sokáig nem akarta nyilvánosan felvállalni a kapcsolatát a nála öt évvel fiatalabb Azahriahval, de már

a botrány elején is úgy tűnt, megbocsátja a félrelépést.

„Soha életemben nem kaptam annyi törődést, elfogadást, türelmet és szeretetet, mint ettől a fiútól! Ezért mindig is hálás leszek neki. Egy boldog, kiegyensúlyozott, ragyogó nővé varázsolt minden tettével és szavával” – mondta akkor Luna. Azóta viszont a koncertjeire is elkíséri a párját, hogy támogassa, illetve szemmel tartsa. A Sziget fesztiválon Azahriah a Nagyszínpadon lépett fel, Luna pedig a Sziget egyik online műsorvezetője volt.

Az énekes legújabb számának klipje

Téveszmék címmel tegnap jelent meg és Luna is szerepel benne. Többen is megkérdezték, hogy innentől a nyilvánosság előtt élik kapcsolatukat? A lány Instagram-sztoriban válaszolt: „A klip nem a kapcsolatunk, nem a magánéletünk, hanem egy mesterséges környezetben szereplés” – fejtette ki, arra utalva, hogy ezentúl sem szerepelnek majd közösen a kamera előtt.

Hatalmas bejelentést tett Azahriah megcsalt barátnője


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló