Bulvár

Megjelent Meghan Markle podcastja, amiben ismét jól odaszólt a királyi családnak

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.24 | 17:30

Meghan Markle és Harry herceg 2020-ban függetlenedtek a királyi családtól, ezt követően Oprah Winfrey műsorában meséltek az őket ért atrocitásokról.

Fotó: Daniel LEAL-OLIVAS / various sources / AFP

Meghan azt is elárulta az ominózus interjúban, hogy a királyi család tagjai aggódtak születendő gyermekük bőrszíne miatt.

Kiderült, a királyi család melyik tagjai tett rasszista megjegyzést Meghan Markle és Harry herceg fiára

Azóta azonban biztonságos távolságban élnek a családtól, most pedig Meghan igen izgalmas dologba fogott. Egy podcast sorozatot indított, ahol ambiciózus nőkkel fog beszélgetni arról, miért skatulyázza be őket a társadalom.

Az első adás vendége a teniszcsillag, Serena Williams volt. Meghan kifejtette, hogy egészen addig nem érezte az ambíció szó mögötti negatív konnotációt, amíg randizni nem kezdett Harry herceggel, ekkor viszont úgy állították be, mintha ez egy borzalmas dolog lenne. Ezzel a mondatával pedig ismét nyíltan bírálta a királyi családot.

Podcastjában a nőket gátló sztereotípiákat is szeretné feltárni, melyek gyakran olyan szavak, mint a díva, vagy az őrült ribanc. Szeretne annak is a végére járni, hogy ezek a gondolatok honnan erednek.

Meghan az első podcast adás előtt üzent a nézőknek. Elmondta, hogy nagyon izgatott, hiszen évek óta most először mutathatja meg magát mindenféle cenzúra nélkül, így végre megismerhetik az emberek az igazi Meghant!

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló