Bulvár

Sarka Katát is keményen kiosztotta Kajdi Csaba

  • Szerző:nuus
  • 2022.09.07 | 14:30

Kajdi Csaba keményen kritizálta azokat az influenszereket, akik nem érzik át a véleményvezérek felelősségét. 

Összességében több tízmillió forinttal is megkárosíthatta vendégeit egy csaló: a nyirokmasszázst végző nő pár éve celebekkel együttműködve kezdte felfuttatni az üzletét, így közel 13 ezer fős követőbázisra tett szert.

Nem néztek alaposabban utána a nőnek, csak utólag látták, hogy a panaszok.com oldalon már 35 átvert nő írta le történetét. Az elmúlt egy-másfél évben sokan feljelentést is tettek ellene. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán többrendbeli csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt zajlik büntetőeljárás.

A károsult szerint nagy gond, hogy az influenszerek nem járnak alaposabban utána annak, mit is reklámoznak. Elvárta volna tőlük, hogy reagálnak a panaszokra, de ez idáig csak Vasvári Vivien tájékoztatta arról a követőit, hogy a nő nem megbízható. Kajdi Csaba is kemény kritikával illette az influenszereket a műsorban.

Valószínűleg ezek a celebjeink, az influenszerek a marketingterületen abszolút amatőrök, analfabéták, nem értenek hozzá. Ők azt tudják, hogy én, én, én mit kapok, mit próbálok ki.

Okostelefon fél millióért? Mit tud a Samsung divatos modellje? És mi a legnagyobb hiba? Nézz bele legújabb videónkba!

Ő ezzel nem tud egyetérteni, mert ha több százezer ember követ valakit akkor szerinte, felelősséggel tartozik a véleményéért, és maximálisan meg kell védenie a saját követőit.

Úgy véli, senkinek nem szabad készpénznek vennie a celebek ajánlatait, utána kell nézni, mire adjuk ki a pénzünket.

Ha azt tapasztalom, hogy becsapnak embereket, akkor kötelességem felhívni erre a figyelmet, hogy tévedés történt, ebbe bele kell állni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.