Bulvár

Kulcsár Edina lenyúlt egy bőröndöt a reptérről, de pórul járt

  • Szerző:nuus
  • 2022.09.12 | 15:18

Kucsár Edina olaszországi utazása eddig totális kudarc.

Kulcsár Edina olasz utazása nem éppen úgy sikerült, mint ahogy azt eltervezte, ugyanis először azt hitte, hogy valaki direkt elállította a bőröndje kódját, amelyet csak bornyitóval tudott feltörni. Végül kiderült, hogy nem is az ő cuccai voltak benne, így hajnalban kénytelen volt útnak indulni a reptérre a sajátjáért.

Kulcsár Edina a reptérről jelentkezett be követőihez,

ahol kezdetben még minden rendben volt, azonban az Olaszországba tervezett útja hamar balszerencséssé vált. Ott kezdődött a probléma, hogy azt hitte a bőröndjén valaki direkt elállította a záró kódot, így végül csak bornyitóval sikerült feltörnie. Meglepő módon kiderült, hogy nem a saját holmijai voltak a bőröndben,

egy idegen koffert vitt el a reptérről.

Ezután Insta-sztoriban panaszkodott, hogy az éjszaka közepén 300 km-t utazott oda-vissza, feleslegesen, mert a bőröndje nem került elő.

A legszebb romok Nagyvázsony körül, varázslatos túrát mutatunk, nézz bele te is a videóba!

“Megjártuk a repteret a bőröndöm reményében, mint utóbb kiderült, teljesen feleslegesen! Korábban azt mondták, bármikor mehetünk, most amikor odaértünk, azt mondták, hogy menjünk vissza 4-kor.

Igazából nem volt messze… csak 150 kilométer,

meg persze vissza is. Jöhet rosszabb? IGEN!” – mesélte a balszerencsés történetet hajnali fél 3-kor, majd megosztott egy képet G.w.M-mel. “Ő nincs velem. A mai nap után ez számomra még rosszabb! Szeretlek”- írta a kép mellé.

Kulcsár Edina csúnyán megalázta Csutit


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.