Bulvár

Bódi Csabi megtörte a csendet: ezért tagadták ki a családból Bódi Gusztit

  • Szerző:nuus
  • 2022.09.13 | 16:50

Üzent a bátyjának a híres énekes testvére. 

A Bódi család tagjai sokáig nem reagáltak a múlt héten elhangzottakra, miszerint kitagadták a családból Bódi Gusztit. Most azonban Guszti testvére, Bódi Csabi exkluzív interjút adott a Borsnak.

Kötelességemnek érzem, hogy megvédjem a szüleimet! Anyukám korábban stroke-ot kapott, apukámnak pedig szívrohama volt és féltem őket, hogy a mostani helyzet miatt veszélybe kerül az egészségük. Ők nem beszélnek, nem viszi rá őket a lélek, hogy elmondják a teljes igazságot, mert ezzel ártanának a kis Gusztinak és saját magukat is lejáratnák. Viszont látom, hogy a szüleim mennyire összetörtek. A fellépéseken ugyanúgy örömet adtak az embereknek, ahogy tették azt az elmúlt 45 évben, viszont az utóbbi hét történései után úgy léptek színpadra, hogy kifelé mosolyogtak, belül pedig sírtak. 45 éven keresztül becsületes munkával felépítettek egy életművet, amin most csorba esett. Nagyon szeretném ezt kiküszöbölni, de sajnos már egy életen át nyomot hagy ez az egész”

– mondta Bódi Csabi a Borsnak.

“A bátyámat is szeretném megvédeni, kikérem magamnak azt, hogy ő egy drogos lenne! Megvívta a maga harcát az életben, sikerült legyőznie a démonjait és talpra állt, amiért mi mindannyian nagyon büszkék vagyunk rá! A változás részben apámnak is köszönhető, hiszen, ha nem engedi el a kezét, akkor ez talán soha nem történik meg”

– tette hozzá Csabi, aki  megragadta az alkalmat, hogy a bátyjának üzenjen.

“Szeretném megkérni kis Gusztit arra, hogy legyen kedves hagyjon fel azzal, hogy a médiában 15 perc hírnévért cserébe kiárulja a Bódi családot! Ennek ellenére nagyon szeretjük őt és büszkék vagyunk rá mindazért, amit elért. Ha békülni szeretne, keressen fel valamelyikünket! Minden további nélkül nyitottak vagyunk erre, de neki kell megtennie az első lépést, méghozzá kellő tisztelettel, nem pedig támadó jelleggel”

– fogalmazott Bódi Csabi a lapnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló