Bulvár

Aki kur…nak áll, ne csodálkozzék , ha [email protected]ák! – Baukó keményen ment neki Tóth Gabinak

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.14 | 09:48
  • trendindex: 7

Baukó Éva megint keményen nekiment Tóth Gabinak, ugyanis nyilvánosan üzent neki, és abban nem volt köszönet.

Tóth Gabi mostanában rengeteg támadást kap a népies, vallásos stílusváltása miatt, ugyanis sokan úgy gondolják, hogy csak megjátssza magát. Az énekesnő nemrég arra kérte az embereket, hogy ne bántsák őt a hite miatt, de úgy látszik, hogy ezzel nem hatotta meg Baukó Évát – sőt, a Való Világ egykori játékosa ennek hatására elég megalázó módon beszólt neki.

Pfuuu de k*rva unalmas!!! “Aki kur…nak áll, ne csodálkozzék , ha [email protected]ák!” Engem 10 éve bántanak sokkal durvábban de nem picsogok!! Abból a sok pénzből, amit most kap menjen el és akkor kezeltesse magát! Hány Tóth Gagyi cikket toltok még a pofánkba? Tud valaki mondani egyébként egy olyan számot, ami nagy slágere volt??? Már azt képzeli magáról, ő a következő Cserháti Zsuzsa? inkabb maradj csendben, most màr és nyújtogasd a nyelvedet a kereskedelmi televíziókban, aztán meg ülj be O.V. kisbuszàba és vitesd át magadat a Hősök terére kereszténykedni. Útközben fel is hívhatod a TV2 programigazgatóját, hogy az új bársony foteledről beszéljetek ..( természetesen a rád jellemző közönségeséggel )

– üzente neki!

A híresség nem először támadta be Tóth Gabit, ugyanis régebben is volt rá példa, hogy durva szavakkal illette őt, és úgy tűnik, hogy azóta se lett jobb a kapcsolatuk – sőt, bizonyos szempontból kicsit úgy érezhetjük, hogy Baukó Éva kifejezetten a céltáblájára tette az énekesnőt, akiről sosem fél fájdalmasan őszinte véleményt megfogalmazni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

  • atec5051 szerint:

    Baukó ezek szerint szereti a gang-banget…😏 A politikius márcsak ilyen…. Tóth G. (első forrásból) viszont nem…. Leírom ismét: nem a NER, hanem a NEK ‘bérelte’ fel…. Fú, a következő kanyarban már sok sármagyar, agyhalottat fogok elveszíteni, tehát kapaszkodjanak, a hölgyek/urak! Ráadásul: önkéntes volt… Na, most akkor, kedves faszkalapok, ízalelgessétek e szót a gangbang előtt…. had barázdálódjon még kicsit az a zselé a buksiban….

Cikkajánló