Bulvár

Robban a bomba – Schobert Norbi újranősül

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.14 | 10:18

Mint ismeretes, a házaspár mostanában nehéz időket élt meg, ugyanis Norbi sztrókot kapott, ami miatt féloldalas, illetve a beszédközponti bénulást is kapott. A fitneszguru mostanra szinte teljesen felépült, jelenleg tünetmentes.

Schobert Norbi negyedszerre is feleségül veszi Rubint Rékát.

D__KB20120724003

A sztárpáros jövőre ünnepli huszadik házasság évfordulóját, amit szeretne méltóképpen megünnepelni. Ezért úgy döntöttek, hogy újra – immáron negyedik alkalommal – kimondják a boldogító igent.

A pihenés azonban még mindig nem tartozik az erősségei közé. Jelenleg teljes életmódváltást tervez, kevesebbet sportol és igyekszik kevesebbet idegeskedni, de máris újra belevágott a munkába. Ahogyan a borsonline.hu értesült róla, a napokban is egy tévés forgatáson vesz részt. A lap arról kérdezte Norbit, mit terveznek jövőre, huszadik házassági évfordulójuk alkalmából.

Jövőre lesz a húszéves porcelánlakodalmunk. Elveszem megint Rékát, ahogy eddig is volt, minden ötödik évben elveszem feleségül. (…) Ebben a percben csak abban vagyok biztos, hogy szeretném, hogy újra megerősítsük a házassági fogadalmunkat. Negyedszer. Ez Rékának és nekem is fontos dolog az életünkben

– nyilatkozta a lapnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló