Bulvár

Agyon akarták szúrni Rékasi Károly fiát

  • Szerző:nuus
  • 2022.09.26 | 17:18

Rékasi Károly fia, Zsigmond őrző-védőként dolgozik.

A most hatvan éves Rékasi Károly a Reggeli vendége volt, ahova vele ment 21 éves fia, Zsigmond is. Rékasi Zsigmond saját őrző-védő szolgálatot épített fel, munkája pedig elég veszélyes. „Édesapámtól tanultam, hogy mi, Rékasiak beleállunk helyzetekbe, mi nem adjuk fel és mindig kiállunk a gyengébbekért, azokért, akik segítségre szorulnak.

Budapest legveszélyesebb környékeit járjuk

– mondta Zsigmond. „Vigyáztak egy diszkóra, ahol meg volt a korosztály szabva. Valakik másképp gondolták ezt, és amikor Zsigmond hangot adott ennek, egyszer csak visszatért egy nagyobb brigád. Zsigmondék hárman voltak huszonöt főre, bezáratta maga mögött az ajtót, és azt mondta, ezt az ajtót csak mi hárman nyithatjuk ki. Értesítették a rendőrséget, de addig hárman álltak csak ott” – folytatta Rékasi Károly.

„Bevallom őszintén, számot vetettünk a sorsunkról.

Nem gondolom, hogy el kellene hangozzon, hogy mit mondtak, de elhangzott az is, hogy ők erőszakot terveznek tenni az ott szórakozó hölgyeken, minket meg agyon fognak szúrni. Aki ebben a szakmában dolgozik, tudja, hogy ilyen dolgok előfordulnak. Kiérkeztek a rendőrök, a helyi körzeti megbízottal ki tudtuk szorítani ezt a társaságot” – fejezte be a budakeszi balhéról szóló beszámolót Zsigmond.

Újra műteni kell Rékasi Károlyt, öt évvel balesete után


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.