Bulvár

“Robi baba, neked hogy van pofád egyáltalán jó és rossz ízlésről beszélni?” – Lakatos Márknak nekiment Puzsér Róbertnek

  • Szerző:nuus
  • 2022.09.30 | 18:18
  • trendindex: 3

Szerinte ha valaki Puzsérra néz, akkor az "igénytelen, slampos prolizmus" jut róla eszébe. 

Lakatos Márk az utóbbi időben igencsak sok témában kifejtette a legtöbbször nyers és őszinte véleményét. Az ismert kritikus, Puzsér Róbert a tőle megszokott módon most is határozott véleményt formált Lakatos Márk megjegyzéseiről az Önkényes Mérvadó című műsorban.

“Én nem értem, hogy ez milyen világ már, ahol a stylist az, aki számon kéri az érettségit. Mi van? A stylist? Az, akinek minden tudománya, hogy a saját, nagyon rossz ízlését kvázi egy hivatalos öltözködési normának állítja be, és kvázi egy szaktudásnak tekinti azt, hogy ő így bevásárolgat, amit amúgy más csajok a szabadidejükben csinálnak… Arról van szó, hogy Lakatos Márk, aki eddig a kultúránkhoz semmi mást nem tett hozzá, mint nagyon-nagyon rossz ízléssel összeválogatott ruhadarabokat, most számon kéri a kultúrát, és most trendeket diktál, meg ízlést diktál”

– állt bele páros lábbal a stylistba.

“Robi babának elgurult a gyógyszere… A hosszú évek óta tartó, tébolyult, habzó szájú média ámokfutásod ismeretében egyáltalán nem lep meg, hogy olyan felszínesen nyúlsz az alanyaidhoz, mint ahogy ezt velem is tetted… Nem is kérem rajtad számon, hogy milyen iskolai végzettségeim vannak, hány felsőfokú nyelvvizsgám, mert nem is ez a lényeg, nem a diploma teszi az embert”

– kezdte kíméletlenül Márk, ezután elsorolta, hogy az elmúlt 20 évben milyen tehetséges emberekkel és milyen fantasztikus műsorokban, darabokban dolgozhatott, illetve tervezhetett.

Ha a te bulváros megjelenéseidet nézzük, akkor te mi vagy? Mivel járultál hozzá ennek az országnak a kultúrájához a hosszú évek óta tartó fröcsögő, alpári, bunkó ordibálásodon kívül? Neked hogy van pofád egyáltalán jó és rossz ízlésről beszélni? Mi közöd van neked ehhez az egészhez édesem?

– fűzte hozzá a véleményéhez.

A stylist azt is elmondta, hogy szerinte ha valaki Puzsérra néz, akkor az “igénytelen, slampos prolizmus” jut róla eszébe.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Szerdán is lecsap a jégeső
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 22.
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.