Bulvár

Majdnem megölte egy medve, még levideózta magát, mielőtt kórházba ment

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.04 | 15:31

Bear Grylls is megirigyelné Todd Orr tökösségét. Fújtatva, de meglepő higgadtsággal mondja el a Facebookra feltöltött videójában, hogyan ölte meg majdnem egy medve, miközben a sebeit mutogatja. Csak erős idegzetűeknek!

„Szar az élet medveországban.” – kezdi a beszámolóját a világ egyik legszerencsésebb embere, aki szombaton túlélt egy durva medvetámadást. Leparkolta a kocsiját, sétálni indult a Madison-völgyben Seattle-ben, körülbelül 70 méterre volt tőle egy grizzly és két kicsinye, amikor az állat nekirontott.

 


Hiába védekezett medvespray-vel, a grizzli a lábán kívül szinte az egész testét végigmarcangolta. A támadást követő napon, még a videó közzététele előtt egy bejegyzésben írta le Facebookon részletesen az incidenst. Itt beszámolt arról, hogy ahogy a medve beleharap az alkarjába, hallotta, ahogy eltörik a csontja.

Ez a férfi kétségkívül lehetne a tökösség definíciója. „Szerintem eltört a karom, de a lábam jó, a belső szerveim jók, a szemeim jók, elsétáltam néhány kilométerre, most megyek a kórházba.” – hallható a videóban.

A net gyorsan reagált a hősies jelenségre, megalakult például egy Facebook-csoport, ahol őt követelik az új elnöknek:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló