Bulvár

“De jó ekkora hazugságra ébredni” – Mihalik Enikő leoltotta a Fidesz propagandistáit

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.05 | 17:18
  • trendindex: 5

Mihalik Enikő és férje, Korányi Dávid költözése "megihlette" a Fidesz propagandistáit.

Mihalik Enikő és férje, Korányi Dávid költözéséről a Fidesz propagandistái így írtak tegnap: „Közel 2 millió dollárért vett magának álomvillát a magyar dollárbaloldal főnöke”. A Metropol, a Magyar Nemzet, a Tények, na és az Origo is. Azaz, a kormánypropagandát fullba toló fideszlapok csak Korányi Dávidról, Karácsony Gergely főpolgármester városdiplomáciai főtanácsadójáról értekeztek. Az irományokból valahogy kimaradt, hogy Korányi Dávid felesége

a szupermodell Mihalik, aki évek óta él saját, New York-i lakásában.

A Metropolt szemléző Origo szerint viszont Korányi „a jól fizető Soros-birodalomnak köszönhetően most közel 2 millió dollárért, vagyis úgy 800 millió forintért vett magának villát”, és „ezzel az ingatlanvásárlással lényegileg beiratkozott az amerikai elitbe”.

Mihalik Enikő Instáján tette helyre a hazudozó fideszeseket,

mondván: milyen jó „ekkora hazugságra ébredni”.„Két verzió van: 1. vagy a férjem a hátam mögött vásárolt egy házat, amire a pénzt is titkolta tőlem. 2. a média egyszerűen nem tudja, mit beszél”– írta a modell, három emoji kíséretében.

Aztán folytatta: „A házat ÉN vettem,

abból a pénzből, amit a brooklyni lakásom eladása után kaptam. A ház, amit vettem, NEM a képeken szereplő ingatlan. A ház a lakás töredékébe került, és a fennmaradt összegből fogom ÉN felújíttatni. A ház megvásárlásához hitelt vettünk fel, mint a vásárlók többsége.” A fideszes propagandamédia már Mihalik és Korányi esküvőjén is „elfelejtett” beszámolni arról kihez ment feleségül Mihalik, férjét csupán, mint „Dávidot” emlegették.

444

Mihalik Enikő sütivel ünnepelte a marihuána világnapját


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló