Bulvár

Erdélyi Mónika döntött: külföldre költözik a lányával

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.13 | 10:18

A lánya Amerikába költözne a legszívesebben.

Az egykori műsorvezetőnő azt mondja, szívesen vállalna megint munkát a tévében – miközben persze remekül megvan és meg tud élni anélkül is.

Ha van feladat, megyek, de ha nincs, akkor sem esem kétségbe, hiszen van biztos megélhetésem. Nekem a médián kívül mindig volt más is. Egyedülálló édesanyaként fontosnak tartottam, hogy több lábon álljak, hiszen a tévé bizonytalan pálya. Jó, ha az ember nem egy lapra tesz fel mindent. Évek óta pénzügyi területen dolgozom és ezt is nagyon élvezem. Magamnak oszthatom be az időmet, és bárhonnan végezhetem a munkát

– mondta Erdélyi Mónika a Blikk című lapnak.

Mónika élt már korábban külföldön: Németországban töltött annak idején két évet, de nagyon hiányoztak neki az itthoni rokonok-barátok. Úgyhogy bár most már tényleg nagyon kiköltözne valahova, a legszívesebben ingázna a külföldi lakóhelye és Magyarország között, kétlaki életre viszont nagyon vágynánk Mollival.

Egyre többet beszélünk róla és tervezgetjük, igazából ebben a pillanatban is meg tudnánk oldani. Meg is fogjuk valósítani valamikor. A lányom Amerikába költözne a legszívesebben, én viszont nem mennék olyan messzire, maradnék azért Európán belül.

– tette hozzá.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló