Bulvár

Puzsér 15 éve készült rá, most végre Gyurcsány nyomdokaiba lépett

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.13 | 18:18

Szakácskönyvet ad ki Puzsér Róbert, erről beszélt az RTL Klub Reggeli műsorában.

A műsorban arról is mesélt, hogy 15 éven keresztül gyűjtötte azokat a recepteket, amiket szerinte ő készít a legjobban.

Minden celeb életében eljön az pont, amikor megírja az első szakácskönyvét, az én életemben ez a pillanat most jött el

– mondta. A Reggeliben arról beszélt, valami egészen mást szeretett volna csinálni, mint ami jelenleg Magyarországon a szakácskönyv- és gasztroirodalmat jellemzi.

Amit itt a Sárközi Ákosok, meg a Rácz Jenők előadnak, az a magyar emberek széjjelfrusztrálása

– szögezte le. Teljesen kiborítónak tartja, hogy egyesek olyan összetevőket használnak, amiknek már a nevét is képtelenség megjegyezni. Emiatt is örül annak, hogy a magyaroknak végre egy olyan könyvet tud mutatni, amiből magukra ismernek és nyugodtan tudnak főzni, “anélkül, hogy azt a feszültséget éreznék, hogy még nem elég jók egy Michelin-csillagos séf refenciájához”.

Mint mondta, örülne neki, ha Rácz Jenő és Sárközi Ákos is a kezébe venné majd a könyvét, hogy egy átfogó képet kapjon a mai magyar valóságról. Sőt, szerinte ajándékként is tökéletesen megállná a helyét a könyv.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:

Nem ez az első eset, hogy politikus ad ki szakácskönyvet, hallott Ön már Gyurcsány Ferencről? Ugye, a szerző neve Ön előtt sem ismeretlen?

Csak mintha eddig nem mesterszakácsként ismertük volna meg a volt miniszterelnököt. Nos, Gyurcsány Ferencre ezután sem kell majd mesterszakácsként tekintenünk. Nem is célja, hogy ilyen babérokkal ékeskedjen.

– írják könyve ismertetőjében, és kitérnek arra is, hogy Gyurcsány Ferenc egyszerűen csak kíváncsi, kreatív és fantáziadús férfi, aki a főzést izgalmas kalandnak, a világ egyik legkellemesebb tevékenységének tekinti.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló