Bulvár

Pápai Joci bevallotta: elhagyta a felesége

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.22 | 10:18

Pápai Joci és felesége húsz éve vannak együtt jóban-rosszban. Az énekes többször beszélt már arról, hogy Anita akkor is a hű társa volt, amikor anyagi nehézségekkel küzdöttek.

Amikor az első gyermekükkel volt várandós, az abortuszon gondolkodtak, annyira szegények voltak.  Végül meggondolták magukat, és életük legjobb döntésének tartják, hogy Hanna lányuk a világra jött, akit később egy fiú, Zalán is követett.

A negyvenéves énekes arról azonban Hajdú Péter a Life TV-n pénteken 22 órakor adásba kerülő Összezárva című műsorának felvételén beszélt először, hogy miután apa lett, megcsalta a feleségét, aki ezért elhagyta

– írja a Blikk.

Húsz éve vagyunk együtt, és őszintén mondom, nála jobb feleséget álmodni sem lehet

– kezdte a vallomást a Sztárban Sztár leszek! műsorvezetője, aki a mai napig élete legnagyobb szerelmének, a nagy Őnek tartja a feleségét, ám amikor mindössze húszévesen férj és édesapa lett, félrelépett.  Az énekes nem titkolózott, Anita elé állt, és bevallotta neki hűtlenségét, mire az asszony elhagyta.

Fiatal férfi voltam, és hibáztam. Egyenes csávó vagyok, ezért elmondtam, mi történt. Anita szenzitív típus, érezte, hogy van valami. Amikor megtudta, hogy megcsaltam, még aznap elment. Ott maradtam egyedül a házban, de majdnem megbolondultam, vissza akartam csinálni az egészet

– idézte a napilap Pápai Joci szavait.

Nagyjából négy vagy öt hónap után kezdtek békülni, de nagyon hullámzó volt a kapcsolatuk, nem tudta, visszajön-e. Néha szexeltek, de akkor sem volt biztos abban, hogy mi lesz velük.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló