Bulvár

Ígéretes Wall Street-karrierjét hagyta maga mögött, hogy dögöket boncolhasson

  • Szerző:nuus
  • 2019.10.23 | 07:15

Jamie Roadkill első látásra egy törékeny, intelligens fiatal lány. Ki hinné, hogy egész nap kukacoktól hemzsegő dögökben kutakodik, hogy alkothasson?

A Jamie Roadkill néven futó művész korábban a Wall Streeten dolgozott pénzügyi szakemberként, ígéretes karrier állt előtte. Mindvégig úgy érezte azonban, hogy ez nem az igazi önmaga: ő valójában egy alternatív művész, nem a kosztümös tőzsdecápa.

Egy alkalommal áram nélkül maradtak nem sokkal halloween előtt egy erdei nyaralóban, és a legközelebbi kisboltig mentek, hogy gyertyákat vegyenek. Ekkor futott bele Jamie a filléres halloween dekorációként kitett állati koponyákba, amelyeket örömmel tett a kosarába és festett ki otthon.

Ekkor jött rá, micsoda örömöt jelent számára a koponyák dekorációja. Mikor aztán egy elhullt mókussal találkozott, felgyújtotta fantáziáját az állat csontváza, amit szabadon kifesthet, ugyanakkor természetesen a boncolás során elrettentette az állat testét valósággal mozgató tengernyi élősködő.

Jamie számára ma már természetes, hogy boncol, és nem ütközik meg a halál mentén sarjadó élet láttán. Alkotásai pedig egyre sikeresebbek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Jó hír a sör szerelmeseinek!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 07.