Bulvár

“Mikor híztál meg ennyire?” – Teljesen kiborult a megalázott magyar énekesnő a kommenteken

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.26 | 13:18

A közösségi oldalán írta le a véleményét a kommentelőkről!

Viki pedig pár nappal később megmutatta magát ugyanabban a ruhában, és helyretette a fanyalgókat:

“Pár napja kitettem egy videót, amin énekelek, és ez a ruha van rajtam… Természetesen a videó lényege az éneklés volt, nem pedig a ruhám, de tény, hogy mivel a felvétel késő este készült, már túl voltam egy vacsorán, és urambocsá’ még (kapaszkodjatok meg) egy desszerten is! És igen, a felvételen volt pocim… Ami szerintem teljesen normális dolog! A kérdés itt nem a “poci vagy nem poci”, hanem az, hogy mégis miért és kinek okoz örömöt az, hogy ilyen és ehhez hasonlókat kommenteljen, mint itt ez a komment, amire a TikTok videóval válaszoltam…?!

– írta az Instagramon.

Majd a kommentekből idézett többet is, például azt is, hogy

“Mikor híztál meg ennyire? Nekem vékonyan vagy meg…”

Mégis miért tesszük ezt egymással? Normális dolog az ,hogy itthon így “támogatják ” egymást a nők? Normális dolog az, hogy megalázzák és sárba tiporják egymást? Ez a kérdés vajon a kommentelőt kielégítette?

– tette fel a kérdést.

Az énekes szerint a még nagyobb baj, hogy ez a fajta gyűlöletbeszéd, és egymás lelkének széttaposása, szétcincálása már gyerekkorban elkezdődik!

Aztán persze a saját frusztrációinkat úgy vezetjük le, hogy másokat is bántunk… És így tovább! Legyen már elég! Vegyük már észre!!!!!”

– írta Viki az Instagramon.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló