Bulvár

Itt a vége, ennyi volt: Kulcsár Edináék útja hivatalosan is elvált

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.05 | 12:18

Igyekeznek megélni a boldogságukat, és meghúzni egy határt, amelyen túlra már nem engednek betekintést.

Edina szerint a család és a barátok eddig is látták, milyen boldogságban és harmóniában élnek új szerelmével. Úgy érzi az emberektől a kezdeti nehézségeik és a médiában megjelent dolgok miatt rengeteg támadást kaptak.

Bár ezeket próbáltuk kizárni, szerettük volna, ha a kapcsolatunkról egy valós kép alakul ki, erre pedig jó lehetőség volt a Párharc. Mi elsősorban ezért vágtunk bele, a fődíj egyáltalán nem motivált

– kezdte a Blikknek Edina, aki a Párharc indulása óta csak pozitív visszajelzéseket kapott követőitől.

Elmondásuk szerint kapcsolatuk azóta is erős és stabil. Igyekeznek megélni a boldogságukat, és meghúzni egy határt, amelyen túlra már nem engednek betekintést.

Rendhagyó főzőműsorunkban egy kétezer éves receptet főzünk, és kóstolunk meg. Rendhagyó múltidézés, melyet nem érdemes kihagynod!

Korábban jóval aktívabb voltam, de a lelki világom megkívánta, hogy visszavonuljak. Jelenleg pedig nem érzem szükségét annak, hogy teljes mértékben visszatérjek, vagy megosszam az életem minden részletét.

– fogalmazott Edina.

Nem az az első dolga, hogy posztolja, ebben a tekintetben is sokat változott. Inkább megéli az adott boldog pillanatot, amiből rengeteg van. Így, hogy már a házassága jogilag is véget ért, és végleg le tudta zárni a múltat, csak Márkra és a családra szeretne koncentrálni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.