Bulvár

Három hét dzsungel után gyerekre vágyik Schumacher Vanda

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.07 | 13:08

Schumacher Vanda már nem akar vándorcigány életet élni.

Schumacher Vanda negyedik lett a Celeb vagyok, ments ki innen! Tűlélőshowban, mint a legjobb női játékos. Kiesése után az influencer az RTL-nek adott mélyinterjút.

„Az emberi kapcsolataimról és a viták kezeléséről

sokat tanultam. Mindig is apás voltam, anyu kevésbé volt fókuszban, és most a dzsungelben észrevettem, hogy sokat emlegetem anyát is. Én nem a családomtól kaptam videót – ez azért is volt, mert a családomat óvom a nyilvánosságtól. Fontosak a számomra, de arra jöttem rá, hogy elég felnőtt vagyok, készen állok egy komoly kapcsolatra, és az elkövetkezendő két-három évben lehetne akár saját családom is.

Eddig az volt a fontos, hogy bulizzak, éljek és utazzak,

de most már nem akarok vándorcigány életet élni és bőröndből öltözködni.” Schumacher egyúttal nagyon reméli, hogy az emberektől ezentúl megkapja a képességeinek járó elismerést:

„Egy viszonylag sikeres szőke lány vagyok,

aki karakán és kimondja, amit gondol. (…) Rájöttem, hogy azért hajtom magam ennyire, azért utazok ennyit, mert kompenzálni akarom, hogy mennyit bántottak, amikor fiatal voltam. Nem volt lehetőségem folytatni a középiskolát kilencedik osztály után, és az összes akkori barátom azt mondta, hogy még érettségim sem lesz. Semmi sem lesz belőlem. (…)

Már többször és idén is felvettek egyetemre,

csak mindig közbejött valami, ezért sosem kezdtem el, de még elkezdhetem.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló