Bulvár

Megtörte a csendet a drogbotránnyal vádolt Tóth Andi: Egyből arra gondoltak, hogy biztosan a rendőrségen ülök

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.08 | 11:18

Andi megtörte a csendet és a Borsnak exkluzív interjút adott.

Több sem kellett, a követők egyből kitalálták, hogy biztos ismét valami botrány öleli körül az énekesnőt, de Andi megtörte a csendet és a Borsnak exkluzív interjút adott.

Nyilvánvaló, hogy ha nem tudok elmenni, akkor egyből mindenki arra gondol, hogy „már megint mit csinált Tóth Andi”… Hát elmondom. Forgatok. Reggel 5-től estig bent vagyok a stúdióban és dolgozom

– kezdte a Borsnak az énekesnő, aki elmondta, nem kell aggódni, látják majd még táncolni.

Rendhagyó főzőműsorunkban egy kétezer éves receptet főzünk, és kóstolunk meg. Különös múltidézés, melyet nem érdemes kihagynod!

Bármit csinálok, az nem jó. De kérdem én… miért követnek ennyien és miért érdeklek ennyi embert, ha utálnak? Kicsit visszás, nem? Úgy gondolom, hogy jelenleg én vagyok a legmegosztóbb ebben az országban, pedig nem tudom, hogy mivel érdemeltem ezt ki.

Kiderült, hogy nem megyek ezen a hétvégén a Dancingre, és egyből már arra gondoltak, hogy biztosan a rendőrségen ülök. Nonszensz. Azzal indokolják, hogy nem posztolok semmit az Instára. Hát dolgozom… mit várnak még tőlem? Legközelebb tegyem ki a munkabeosztásomat is? Nevetségesnek tartom ezt a hozzáállást – nevetett Andi, aki mindenesetre elárulta a Bors-nak, hogy vannak pillanatok, amikor őt is rossz időpontban tudják elkapni a negatív vélemények.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló