Bulvár

Tóth Andi teljesen elkeseredett: „A sajtó abban reménykedett, hogy én vagyok az”

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.13 | 10:42
  • trendindex: 7

Tóth Andi először fejtette ki véleményét az elmúlt hetek történéseiről.

Hetek óta egy meg nem nevezett énekesnő drogbotrányától hangos a sajtó, az önjelölt nyomozók közül pedig sokan arra a következtetésre jutottak, hogy róla lehet szó. Ennek következtében minden lépését figyelni kezdték és több paparazzi is a nyomába eredt.

Tóth Andi posztja rámutat arra, hogy közszereplőként őt is borzalmasan érinti mind a vádaskodás, mind a privát szféra megsértése.

»Egy közszereplőnek mindent tűrni kell.« Ez egy kimondhatatlanul kegyetlen mondat, amivel a végtelenül gonosz, rosszindulatú emberek nyugtatják magukat, hogy tükörbe tudjanak nézni és békésen alhassanak az ítélkező, fájdalmat és maradandó sérüléseket okozó véleményük után

– írta Tóth Andi, aki a napokban egy barátjával együtt gyászolta a kutyáját, a bulvárlapok viszont mindkettőjüket megfosztották a békés búcsútól. Elmondása szerint lakása előtt is lesifotósok várták, több napja pedig arról terjengenek cikkek, hogy szakítottak szerelmével, ami természetesen nem igaz.

Miért kérdőjelezitek meg a kapcsolatomat a törődő párommal, aki hű társam mindebben? Miért veszitek el a búcsú lehetőségét ettől a csodás nőtől? Miért küldötök utánam fotósokat még a lakásom elé is? Paparazzókat rám állítva fotók készülnek rólam, minden magánszférát eltiporva. Ez nem Amerika. Ez egy kis ország, rengeteg rosszindulattal. Ez után a két hét után csak azt szűrtem le, hogy rengeteg ember, de FŐLEG a sajtó abban reménykedett, hogy én vagyok az. És mindent el is követtek, hogy oda kerüljek. Én ebben nem szeretnék részt venni.

Azt is kijelentette, hogy az elkövetkezendő napokban nem fog posztolni, helyette próbálni szeretne, és eldönteni, „hova tovább”.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló