Bulvár

A 444-hez ment Winkler Róbert

  • Szerző:nuus
  • 2020.11.24 | 14:48

November 26-án jár le felmondási ideje a Totalcar korábbi vezető szerkesztőjének, Winkler Róbertnek, már egyértelmű hol lesz onnantól kezdve.

A Kreatív-nak adott interjújában mondta el azt Winkler, hogy  “egyszer már majdnem átment” a 444-hez, de végül mégsem tette az akkori ügyvezető kirúgása miatt.

Új munkahelyére egyelőre újságírói pozícióba kerül, hiszen szerinte a Totalcarnál is újságíró volt az utóbbi hat évben, csak volt egy szerinte kamu vezető szerkesztői titulus a neve mellett, de ahogy elmondja:

Nem vezettem én ott már semmit. Szar érzés, de hát meg kell lépni az ilyet is.

Kiderült, hogy a lapnál évekkel ezelőtt már súlyos problémák voltak, és a vállalti nyomás miatt évekkel ezelőtt elgondolkozott azon, hogy elmegy, hiszen a szponzorok nem mindig voltak kibékülve a stílusával.

Winkler szerint nem lesz gond, hiszen a Totalcar továbbra is működik majd nélküle, ahogy a régi Index is működik, új szerkesztőséggel. Alapítója és főszerkesztője is volt a Totalcar autós portálnak, csatornáján továbbra is viszi az autós tartalmakat a YouTube-on, azt, hogy a 444-nél mivel fog foglalkozni, azt egyelőre még nem lehet tudni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló