Bulvár

A Playboy-lány elárulta, milyen szigorú szabályok voltak a Playboy-villában

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.28 | 13:30

Elmondta, milyen hátrányok és előnyök voltak a villában.

Újabb modell nyílt meg a Playboy-villában töltött idejéről, ezúttal Jenna Bentley szólalt meg, aki 18 évesen került Hugh Hefner mellé. Egy évet töltött Playboy-nyusziként, 2007 és 2008 között, és az elmondása szerint olyan volt, mint egy valóra vált álom, de ez nem volt ingyen.

Bentley elárulta, hogy az egyik szigorú szabály szerint minden nap haza kellett érniük este 9-re. Akinek ez nem sikerült, azt be sem engedték. Azt is elmondta, hogy nem ismerkedhettek fiúkkal, találkozni sem lehetett velük, ugyanis azonnal kirakták volna őket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jenna Bentley (@jennabentley00) által megosztott bejegyzés

A szabályok betartásáért cserébe teljes ellátást kaptak, külön személyzet leste minden kívánságukat. Bentley elmondta, hogy főztek és takarítottak helyettük, és ha éjjel háromkor akart az egyik Playboy-lány McDonaldst enni, akkor valaki elment neki a kedvenc burgeréért.

A partikról elárulta, hogy vadabbak voltak, mint azt bárki gondolná. Sok híresség járt oda, ő maga látta Angelina Jolie-t, Tommy Lee-t, Pamela Andersont és Dennis Rodmant ott bulizni. Azt is elmondta, hogy ő sosem szexelt Hugh Hefnerrel, de egyszer rányitott aktus közben. Természetesen nem árulta el, kikkel volt, csak azt, hogy négyen voltak a szobában.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló