Bulvár

„Berakta egy kicsit, Ezt nem nevezem szexnek” – Tovább puszit az alpáriság a ValóVilágban

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.02 | 10:48

VV Piros és VV Barna már a játék kezdete óta egymásra hangolódtak, ám bejött egy harmadik személy is a képbe.

VV Reni nem adja fel könnyen, még az édeshármas kérdését is felvetette a turbékolóknak, de Piros ezt ellenezte, mivel ő ilyesmiben csak úgy venne részt, ha két férfi és egy nő a felállás. Bár Barna próbálja befűzni a lányt, hogy feküdjön le vele, Piros egyelőre még kellemetlenül érzi magát a többiek és a kamerák miatt.

Tegnap viszont VV Melina és VV Reni kifaggatták őt, arra kérve, mesélje már el, mi volt Barna és közte eddig. Piros azt mondta, nem nevezné szexnek, ami történt, de már próbálkoztak Barnával.

Megfizethető árú all inclusive nyaralás Görögországban? Igen, lehetséges. Ebben a videóban azt is megmutatom, hogyan. Nézz bele, izgalmas lesz!

„Hevesen smároltunk, utána meg berakta egy kicsit… Ezt nem nevezem szexnek… Berakta, aztán mondtam, hogy ‘hagyjuk már, mert nagyon szarul érzem magam, nem tudom magam elengedni’. Emberek vannak körülöttünk, nekem ez így még nem oké. Jó, nekem is vannak szükségleteim, a szex olyan, mint az evés, szükségünk van rá. Nagyon kellemetlenül érzem magam, mert most mindenki meg fogja tudni”

– tárta fel a szívét Piros Melinának és Reninek. Utóbbi öt perccel aztán már a fürdőben csókolózott Barnával.

Forrás: Blikk


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Meghalt Elvis Presley lánya
  • szerző:nuus
  • 2023. 01. 13.